Ce mesaj a transmis Călin Donca din spatele gratiilor „Are încredere totală” Ce spune afaceristul despre acuzații

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 iun 2024, 00:20

Călin Donca, mesaj din spatele gratiilor

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca este arestat preventiv, fiind acuzat de înșelăciune. Pe contul de Instagram al afaceristului a apărut un nou mesaj.

Călin Donca vrea să lămurească publicul cu privire la situația lui actuală. Afaceristul a postat un mesaj pe contul său de Instagram.

Afaceristul a transmis primul mesaj din închisoare

Milionarul Călin Donca oferă detalii cu privire la situația juridică în care se află și susține că va face tot posibilul pentru a-și dovedi nevinovăția. Este prima reacție a afaceristului, după ce a fost reținut de procurorii DNA.

Citește și: Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Afaceristul susține că se află în arest preventiv și că procesul penal se află într-o fază incipientă, iar această măsură a fost luată pentru a strânge probele necesare, ceea ce nu-l face încă vinovat.

Citește și: Imagini exclusive cu locuința lui Călin Donca, de peste un milion de euro. Casa are piscină, cinematograf, salină și saună

„Precizări privind situația juridică actuală a lui Călin Donca. Pentru corecta informară a publicului în legătură cu situația juridică în care se află Călin Donca facem următoarele precizări: Călin Donca este arestat preventiv într-o cauză penală, aflată într-o etapă incipientă a urmării penale care presupune stârngerea de probe în vederea aflării adevărului și lămuririi cauzei sub toate aspectele.

Arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale”, a scris Călin Donca pe contul lui personal de Instagram

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Călin Donca cere înțelegere din partea oamenilor

Milionarul susține că are totală încredere în sistemul de justiție și că va face tot posibilul pentru a-și demonstra nevinovăția. Călin Donca vrea ca adevărul să iasă la suprafață în acest caz.

Citește și: Care este secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! „Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează”

Călin Donca cere înțelegere din partea mass-mediei, atât pentru el, cât și pentru familia lui, fiind de părere că procesul nu ar trebui să se desfășoare în presă.

Citește și: Cine este soția milionarului acuzat de evaziune fiscală „Dormeam pe saltele” Călin și Orianda Donca sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

„La acest moment procesual nu se poate stabili nevinovăția lui Călin Dona care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea adevărului

în cauză. De asemenea, facem apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media. Călin Donca are încredere toatală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil”, se mai arată în mesaj.

Călin Donca este acuzat de faptul că ar fi creat statului un prejudiciu de peste 4 milioane de lei prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el.  

 

Taguri: