Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscină, înainte ca aceasta să-și ia viața din cauza tragediei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2023, 04:10

Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscină, înainte ca aceasta să-și ia viața din cauza tragediei

Sursa: Facebook

Un copil de doar patru ani și-a pierdut viața, ieri, 28 septembrie. Acesta a fost găsit fără suflare în piscina casei, chiar de către mama lui care, ulterior, și-a pus capăt zilelor.

După ce și-a găsit copilul mort în piscina casei , mama copilului de patru ani a mers în pădure și și- apus capăt zilelor. Aceasta s-a spânzurat, deoarece nu a mai putut suporta durerea provocată de pierderea acestuia.

Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscina casei

Cei care o cunoșteau pe Camelia spuneau că era o mamă devotată și care își iubea copilul mai presus de orice.

Tocmai din acest motiv, femeia nu a putut să suporte pierderea băiatului și s-a sinucis.

Pe contul său de Facebook, Claudia avea mai multe postări dedicate copilului ei, iar una dintre sumariza cât de mult îl iubea.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Citeste si: De ce afecțiune suferea Georgiana, femeia care a murit pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. Aceasta s-a stins din viață la spital

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, a fost mesajul postat de mama copilului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Copilul de patru ani a fost găsit fără suflare de către mama sa

Din cauza neatenției, Albert și-a pierdut viața. Părinții acestuia l-au căutat preț de câteva minute bune și, când l-au găsit, femeia a început să țipe de durere. Vecinii au auzit-o imediat și au sunat la 112.

Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar copilul a fost declarat decedat. Din cauza durerii, femeia a mers pe câmpul din spatele casei, acolo unde s-a spânzurat. Polițiștii și jandarmii au plecat în căutarea ei și au fost ajutați de un câine, pentru a o găsi.

„Întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia.

La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari”, a transmis IPJ Dâmbovița, atunci când căutările femeii au început.

Citeste si: Accident teribil în Buzău! O mamă și cei doi copii, la un pas să-și piardă viața, după ce au traversat strada neregulamentar

Aceasta a fost găsită la câteva ore distanță și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Polițiștii au cerut ajutorul oamenilor, cerând să fie înștiințați atunci când cineva o vede.

Slujba de înmormântare urmează să aibă loc pe strada 1 Decembrie- Găesti.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se efectua necropsia și un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost întocmit de către polițiști.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.