Ce mesaj a transmis Ștefania imediat după descalificarea Aleynei din „Casa Iubirii”: „Simt foarte mult...”

Autor: Diana Ghita

Ștefaniei îi pare rău că Aleyna a ieșit din „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Melek Aleyna

După ce Aleyna a fost eliminată din „Casa iubirii”, Ștefania a transmis pe rețelele sociale faptul că îi este dor de ea și că nu se mai simte în largul ei de când colega sa a plecat.

De când Aleyna a fost descalificată din emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Ștefania îi simte lipsa, întrucât cele două formaseră o frumoasă prietenie în cadrul competiției și se simțeau foarte bine una în compania celeilalte.

De ce a părăsit Aleyna „Casa iubirii”

Aleyna a părăsit show-ul de la Kanal D împreună cu Marius. Cei doi au fost eliminați în cadrul galei de duminică, 17 martie, după ce s-a aflat că au încălcat regulamentul emisiunii.

Cei doi au conversat pe rețelele sociale și, mai mult decât atât, s-au întâlnit în afara casei.

„Da, am vorbit în privat cu Aleyna. Pe Instagram.(...) Am vorbit, ne-am plimbat un pic cu mașina. Am întrebat-o dacă vrea să rămânem amândoi și a zis că da. Altundeva decât în mașină. Am închiriat ceva cu ea și am rămas peste noapte.(...) Am fost apropiați. Am dormit unul lângă altul.

Ne-am sărutat”, 
a dezvăluit Marius.

Citește și: Ștefan, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Aleyna! Concurentul a dat cărțile pe față și le-a explicat fetelor de ce inițial a tăcut! „Am spus că nu o să plâng niciodată!”

Pe lângă aceste mărturisiri, concurentul a venit cu dovezi solide pentru a-și întări afirmațiile. După ce totul a fost confirmat, cei doi au fost descalificați din competiție.

Deși majoritatea colegilor au rămas șocați de gestul lor, pe unii i-a întristat plecarea Aleynei și a lui Marius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefania este foarte tristă după plecarea Aleynei din „Casa iubirii”

Printre cei cărora le pare rău de această întâmplare se regăsește Ștefania, care, de curând, într-un live pe TikTok, le-a mărturisit internauților că simte lipsa Aleynei din „Casa iubirii”. Cele două formaseră o frumoasă relație de prietenie în cadrul show-ului, iar plecarea brunetei a afectat-o considerabil pe colega ei.

Deși este înconjurată de restul colegelor și colegilor rămași în concurs, Ștefania nu se mai simte în largul ei de când Aleyna a fost eliminată, întrucât nu simte cu nimeni aceeași chimie pe care o

simțea cu ea.

Citește și: Cosmin și Ștefania au avut primul date! Surpriza emoționantă pe care i-a pregătit-o tânărul a făcut-o pe blondină să izbucnească în plâns

Impresionată de cuvintele frumoase ale Ștefaniei, Aleyna a postat pe Instastory secvența din live în care prietena sa a vorbit despre ea și despre cât de mult o afectează lipsa ei din casă.

„Deci eu cu fata aia eram atât de compatibile... și, de când nu mai este ea, parcă mă simt singură, chiar dacă sunt înconjurată de oameni, mai ales în casă, chiar simt foarte mult absența ei”,  a transmis blondina pe TikTok.