Ce mesaj i-a transmis Anda Adam soacrei sale după ce s-a căsătorit. Nu multe femei fac asta: "Vă mulțumesc, doamnă!"

Author: Madalina Maftei

"De Valentine’s Day este o zi cu totul și cu totul specială”

Sursa: Instagram Anda Adam

Anda Adam a făcut dezvăluiri uluitoare despre soacra sa, semn că au o relație specială și se înțeleg de minune.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit la sfârșitul anului 2022. Cei doi și-au dorit să intre în noul an într-o nouă formulă, aceea de soț și soție. Cei doi și-au întemeiat o familie, iar acum mărturisesc că își doresc să facă un nou pas în relația lor. Recent, Anda Adam și soțul ei au vorbit despre planurile de viitor pe care le au împreună, dar și despre relația pe care artista o are cu soacra ei.

Ce relație are Anda Adam cu soacra ei

Din ultimele declarații pe care Anda Adam le-a făcut reiese că are o relație specială și cu soacra ei. Aceasta a ținut să-i transmită un mesaj mamei soțului său și să-și declare recunoștința pentru faptul că a dat viață unui asemenea bărbat special:  "De Valentine’s Day este o zi cu totul și cu totul specială, pentru că noi sărbătorim de două ori iubirea.

O dată că e Valentine’s Day și o dată pentru că mama acestui băiat din fața mea a fost atât de drăguță pe 14 februarie să îi dea și naștere, ca eu ulterior să îl cunosc și să fie acum, aici, lângă mine. Vă mulțumesc mult, doamnă! Un cadou mai frumos de Valentine’s Day nu puteați să-mi faceți! Mai mult decât că am lângă mine iubirea vieții mele, născută și sărbătorită de Valentine’s Day, am dublu cadou din start!"
, a declarat Anda Adam pentru Playtech.ro.

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului Andei Adam: ”Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa” Ce spune vedeta despre problemele pe care le-a avut fostul ei soț cu legea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anda Adam și soțul ei vor să devină părinți de gemeni: "Două fetițe cu ochi albaștri"

Anda Adam și soțul ei, Yosif, au vorbit despre planurile lor de viitor, ba mai mult, au dezvăluit că vor să devină părinți.

"Anda Adam: Da, noi ne dorim foarte tare gemeni.

Yosif Eudor Mohaci: Da, două fetițe cu ochi albaștri, nu?

Anda Adam: Doamne, ce frumos ar fi! Două fetițe cu ochi albaștri ar fi super!", au declarat Anda Adam și soțul ei.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre sacrificiile pe care le face pentru frumusețe: ”Am ținut un regim foarte drastic...”

 

Taguri: