Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh Alexiei Eram chiar de ziua ei! Artistul a fost scurt și la obiect: „Nu uita să-ți reamintești în fiecare dimineață”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 sep 2023, 15:14

Ce urare i-a făcut Mario Fresh Alexiei Eram

Sursa: Instagram

Mario Fresh este într-o relație cu Alexia Eram de mulți ani, iar aceștia își împărtășesc mereu sentimentele unul față de celălalt. Acest lucru s-a întâmplat și de ziua Alexiei. Ieri, aceasta a primit un mesaj emoționant de la Mario.

Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, pe 31 august. Aceasta a împlinit 23 de ani.

Citește și: Imaginile zilei de la petrecerea lui Mario Fresh! Ce tematică aniversară a ales artistul: „Este cu dedicație specială”

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh Alexiei Eram

Mario Fresh și partenera lui profită de fiecare ocazie pentru a împărtăși cu urmăritorii momente din viața lor împreună.

Astfel că, de data aceasta, iubitul Alexiei a făcut public un mesaj cu ocazia zilei de naștere a acesteia. 

Chiar dacă mesajul lui Mario a fost scurt, acesta a fost unul emoționant, care a însumat sentimentele pe care le are pentru persoana iubită. Pe lângă mesaj, tânărul îndrăgostit a postat și câteva fotografii de la petrecere. În imagini se poate observa că Alexia s-a bucurat de o aniversare cu tematică „unicorn”.

„La Mulți Ani, suflet de unicorn!!! Nu uita să-ți reamintești în fiecare dimineață cât de SUPER ești. Te iubesc până la curcubeu și înapoi!”,  a fost urarea lui Mario Fresh, care a însoțit pozele de cuplu cu Alexia, de pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Au văzut un grup de fete mi-au zis și mie să merg”. A înșelat-o sau nu Mario Fresh pe Alexia Eram? Cărțile au fost date pe față la detectorul de minciuni

Prin ce clipe a mai trecut, recent, Alexia Eram

Vorbind de momentele speciale, tânăra a mai avut parte de o experiență importantă în urmă cu aproape două săptămâni.

Aceasta și-a cumpărat din banii proprii prima mașină. Alexia Eram a mărturisit că își dorea de ceva timp să facă acest lucru, iar după ce a strâns suma de care avea nevoie, dorința ei a devenit realitate.

   „Și m-a și plimbat prin vacanțe. A venit vremea să-i mulțumesc și să o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani.

Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă”, a declarat în acel moment Alexia Eram, pe profilul ei de Instagram. 

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram au spus de ce nu se căsătoresc: "Niciunul nu vrea să renunțe”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.