Ce mesaj i-a transmis Raluca Bădulescu iubitului ei de ziua lui! Cum și-a sărbătorit Rareș onomastica alături de celebrul jurat de la Bravo, ai stil!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 00:55

Raluca Badulescu, mesaj pentru iubit

Sursa: Instagram

Juratul de la Bravo, ai stil! si-a sarbatorit iubitul intr-un cadru elegant si intim alaturi de cei mai apropiati prieteni.

Pentru cine nu stia, iubitul Ralucai Badulescu se mai numeste si Gabriel, iar juratul de la Bravo, ai stil! a tinut sa ii scrie un mesaj romantic pe pagina ei de Instagram. Cei doi isi traiesc povestea de iubire departe de ochii curiosilor, Raluca vrand sa pastreze discretia totala in ce priveste viata ei privata. Vedeta a dezvaluit la inceputul povestii sale de iubire cu Rares ca se simte foarte iubita si implinita ne mai vrand sa faca alte comentarii pe marginea acestui subiect. 

Citește și: Raluca Bădulescu experimentează viața la maxim alături de noul iubit. Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a înregistrat o premieră absolută în această vară: ”Am fost împreună cu iubitul meu”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Raluca Badulescu, mesaj de ziua iubitului ei

„E o perioadă intensă a vieții mele de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită”, a spus Raluca Bădulescu la inceputul relatiei cu Rares. Energia, vibe-ul, fericirea, tot ceea ce primesc din partea familiei mele și a tuturor celor apropiați, mă fac să-mi doresc să păstrez aceste momente pentru totdeauna. Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericita, a mai completat juratul.

Cum si-a sarbatorit Raluca Badulescu iubitul

Iata ca la mai bine de cateva luni de cand sunt impreuna, relatia Ralucai cu medicul Rares devine din ce in ce mai sudata si daca pana acum, vedeta posta doar cateva story-uri timide cu barbatul din viata ei, acum juratul a pus pe pagina ei de Instagram o poza cu ei ei si i-a scris si un mesaj plin de iubire, tot de Sf.

Mihai si Gavril: La multi ani, iubirea mea! i-a scris Raluca in engleza iubitului ei, iar barbatul nu a intarziat sa ii raspunda imediat. Se pare ca Raluca i-a sarbatorit onomastica iubitului ei la Cluj alaturi de cativa prieteni si oameni de afaceri printre care s-a numarat si Catalin Botezatu.