Ce mesaj i-a trimis Ana Maria Vasiliu unei prietene, chiar înainte de a fi ucisă în Olanda. Conversația a fost făcută publică abia după înmormântare

Autor: Diana Bostan

Ultimul mesaj trimis de Ana Maria Vasiliu, chiar înainte de a fi ucisă.

Sursa: Facebook: Ana Maria Vasiliu

Una dintre prietenele Anei Maria Vasiliu a postat ultimul mesaj trimis de femeia în vârstă de 34 de ani, chiar înainte ca aceasta să fie ucisă.

Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la "Puterea Dragostei", a fost găsită decedată la doar 34 de ani într-un apartament din Olanda, pe 8 septembrie. Înainte de tragicul incident, Ana Maria a trimis un ultim mesaj unei prietene apropiate. La scurt timp după înmormântare, tânăra a făcut mesajul public.

Citește și: Gestul impresionant făcut de Gabriel Vasiliu, în ziua înmormântării soției lui! Mesajul fosului concurent de la „Puterea Dragostei” pentru Ana-Maria Vasiliu

Ultimul mesaj trimis de Ana Maria Vasiliu, chiar înainte de a fi ucisă

Potrivit wowbiz.ro, prietena Anei Maria Vasiliu a făcut public acest detaliu emoționant după înmormântarea ei, descriind conversația ca fiind una plină de afecțiune și amintindu-și că Ana Maria își dorea să îmbrace rochia de mireasă.

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu! Rudele au leșinat chiar înainte ca tânăra să fie dusă la groapă

Chiar înainte de tragicul incident, Ana Maria i-a scris prietenei sale mesajul ”Te pup”, pe Facebook. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

”Ultimul tău mesaj frumos, nu ți-ai luat la revedere, eu încă mai sper să te văd mireasă… Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace, condoleanțe familiei!”, a scris prietena Anei Maria Vasiliu, în dreptul conversației dintre cele două, citat de sursa menționată anterior.

Ana Maria Vasiliu a fost înmormântată în rochie de mireasă

Înmormântarea a avut loc pe 16 septembrie, la Ploiești, la cimitirul Bolovani. Ana Maria a fost îmbrăcată în rochia de mireasă pregătită pentru cununia religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc în curând.

Citește și: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”

Soțul ei, Gabriel, aflat în închisoare, a primit o permisiune temporară de 24 de ore pentru a participa la funerarii. În semn de dragoste, el a adus un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi, pe care era scris „Te iubesc… soțul”.

Incidentul în care și-a pierdut viața Ana Maria este încă învăluit în mister, autoritățile continuând cercetările.

Tragedia s-a petrecut în contextul în care tânăra se pregătea să revină în România pentru nunta cu Gabriel.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.