Ce mesaj neasteptat a ascuns "Cutia Pandorei", in Gala Puterea dragostei? Cum au reactionat concurentii la vestea Cristinei Mihaela!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 11:35
Cristina Mihaela a deschis "Cutia Pandorei"! Cum au reactionat concurentii?

Concurentii au trait emotii mari in cea mai recenta Gala Puterea dragostei! Mesajul din "Cutia Pandorei" a fost asteptat cu nerabdare de toata lumea!

Dupa ce au trait emotii uriase pana la aflarea verdictului serii, concurentii de la Puterea dragostei au asteptat cu nerabdare si deschiderea "Cutiei Pandorei", pentru a afla mesajul misterios.
In urma voturilor exprimate de concurenti, in seara de Gala Puterea dragostei, Adriana si Gabriel au ajuns in pericol de eliminare. Cei doi au asteptat cu sufletul la gura anuntul Cristinei Mihaela, alaturi de Alexandra si Nicos, care s-au bucurat de protectie in aceasta Gala.

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela, a rostit numele Favoritului suprem al saptamanii, care va deveni liderul casei si cea care intra in posesia premiului de 1500 de euro este Alexandra. Astfel, cel care a parasit emisiunea a fost Gabriel.

Cristina Mihaela a deschis "Cutia Pandorei" in Gala Puterea dragostei"! 

Desi erau fericiti ca au mai scapat de o Gala eliminatorie Puterea dragostei, concurentii au trecut din nou prin emotii deoarece Cristina Mihaela a decis sa deschida "Cutia Pandorei".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati! Surpriza mare din partea baietilor! Nimeni nu se astepta!

"Eu mai am de citit un mesaj foarte important! Sa facem anuntul mult asteptat! Am sa va rog sa fiti atenti la fiecare cuvant pe care am sa-l citesc! Dragi concurenti, datorita faptului ca afara orelor de filmare nu aveti posibilitatea

sa petreceti timp impreuna din cauza prevederii ce interzice intalnirile dintre baieti si fete, noi am hotarat sa va oferim aceasta ocazie si sa mergeti impreuna intr-un tur al Bosforului, unde veti putea petrece momente de neuitat!", a spus Cristina Mihaela.

Vizibil emotionati, concurentii au fosti extrem de fericiti cand au aflat ca vor avea posibilitatea de a se intalni si in afara orelor de filmare, asa cum prevede regulamentul emisiunii.