Ce mesaje compromițătoare a primit Ramona de la Clejani despre iubitul ei: ”Am primit de la o tipă poze, mesaje” Cum a reacționat fiica lui Ioniță de la Clejani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 dec 2023, 09:27

Ramona de la Clejani și Adi Paris

Sursa: Facebook- Ramona Manole

Ramona de la Clejani este în culmea fericirii. Artista și-a prezentat iubitul, iar cei doi au planuri mari de viitor. Cum s-au cunoscut cei doi?

Fiica lui Ioniță de la Clejani a trecut peste momentele grele din viața ei și pare că și-a găsit liniștea în brațele unui coleg de breaslă. Ramona de la Clejani și Adi Paris au venit în platoul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, nu singuri, ci împreună cu fiica artistei, pentru a vorbi despre planurile de viitor.

Ramona de la Clejani se pregătește de nuntă

Fiica lui Ioniță de la Clejani și-a prezentat iubitul, pe Adi Paris, bărbatul cu care are o relație de mai bine de un an. Cei doi au fost colegi de scenă, iar relația lor a fost una stric profesională la început. Ușor, ușor au dat frâu liber sentimentelor și au ajuns să formeze un cuplu.

Citește și: Povestea neștiută a Ramonei de la Clejani „M-am căsătorit la vârsta de 15 ani” Când l-a văzut ultima oară pe tatăl său, Ioniță de la Clejani

Cei doi s-au îndrăgostit pe scenă, însă până la a forma un cuplu a fost cale lungă. Deși se înțelegeau din priviri, Ramona de la Clejani nu s-a lăsat ușor. Cu toate acestea, Ramona de la Clejani a mărturisit faptul că în viața ei au intervenit mici schimbări după oficializarea relației cu Adi Paris. Artista susține că înainte se îmbrăca mai sexy, dar că era și puțin mai slabă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Când eram fără el mă îmbrăcam mai sexy, eram si puțin mai slăbuță.

Acum gătesc mai mult și am mai luat puțin, dar nu sunt foarte grasă. Aveam o rochiță mai scurtă puțin și un sacou. Eram și mai rebelă atunci, mai copilăroasă. El mă respecta, îmi dădea mesaje, până m-a sărutat”, a dezvăluit Ramona de la Clejani în cadrul emisiunii ” Online Story by Cornelia Ionescu”.

Deși au planuri de nuntă, Adi Paris a dezvăluit faptul că un act nu-i ține împreună, importante fiind sentimentele și iubirea.

Cu toate acestea, lăutarul are de gând s-o ceară pe iubita sa în căsătorie în anul 2024.

Fiica lui Ioniță de la Clejani a dezvăluit ce a deranjat-o în relația cu Adi Paris

Ramona de la Clejani și iubitul său au o înțelegere, chiar dacă acesta va călca strâmb, important este ca ea să nu afle. Artista susține că o femeie i-a trimis mai multe mesaje referitoare la iubitul ei.

Aceasta a primit mai multe fotografii, iar acest lucru a scos-o din minți pe brunetă.

Citește și: Felicitări! Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată! Artistul urmează să devină bunic: „El vrea fetiță”

Am făcut o regulă de curând, dar la început nu prea a respectat-o. Am primit de la o tipă poze, mesaje, îi cerea bani să-și cumpere nu știu ce. Ea mi le-a trimis la mine pe Instagram, mi-a spus că mă mănâncă de bani, că stă cu mine pentru bani. Dar le cântă des, nu mă mănâncă pe mine de bani. Dar eu nu m-am luat după ea. Pentru mine liniștea este cea mai importantă”, a mărturisit Ramona de la Clejani.

Totul s-a întâmplat chiar înaintea de plecarea la Londra, acolo unde cei doi aveau un eveniment. Fiind pe grabă, Ramona de la Clejani a dezvăluit faptul că era extrem de nervoasă, însă nu a avut timp să-l certe. Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună, iar artista nu s-a lăsat influențată de acele mesaje.

Fiica lui Ioniță de la Clejani susține că la ei în casă nu există un șef și că amândoi muncesc în mod egal. Ramona de la Clejani și Adi de la Paris vor să se căsătorească, iar cea mai mare dorință a artistei ar fi ca tatăl ei s-o vadă mireasă.