Ce mesaje ii trimit fanii Biancai Comanici dupa tot scandalul creat!

Autor: A.I.
Actualizat: 28 feb 2020, 16:08

Bianca Comanici primeste numeroase mesaje de sustinere dupa tot scandalul declansat de imaginile compromitatoare.

"Nu da explicații nimănui, nu ai datorii față de nimeni. Ai o datorie față de tine: Să fii liniștit și împlinit sufletește!", i-a transmis o fana Biancai Comanici.

"Bianca,stiu ca este greu, suferinta si durerea produsa de UMILIREA PUBLICA este devastatoare dar, nimic nu PURIFICA SI CURATA mai mult decat ea .Suferinta de acum de va face sa inveti ,sa te feresti,sa evoluezi frumos. Poarta crucea suferintei cu demnitate ,mediteaza la tot si ai sa vezi ca durerea de acum te va inalta si iti va aduce SPERANTA DE BINE SI FRUMOS IN VIITOR!♥️♥️♥️", i-a mai

transmis o alta fana Biancai.

"BIBISORI HAI SĂ FIM UNIȚI ÎN JURUL HIENELOR! BIANCA ARE NEVOIE DE NOI. BIBISORI NOI PROTEJAM NU JUDECĂM. VOT BIANCA ❤❤❤❤❤", a scris o alta fana a Biancai.

Ella si Livian, impreuna? S-a detonat bomba in emisiunea "Puterea dragostei"

Ella si Livian au vorbi t in emisiunea de astazi" Puterea dragostei" despre inceputurile lor in sezonul 2 al show-ului de la Kanal D.

Ella a recunoscut si ca ii este dor de Jador si l-a intrebat pe Livian daca a mai vorbit cu acesta.

Livian i-a spus ca da, ca Jador l-a intrebat cum se simte avand in vedere toata situatia cu Bianca.

Fetele au spus ca Ella l-a adus special in discutie pe Jador, pentru a-l indeparta pe Gabriel. Ele sunt convinse ca Ella nu e interesata de acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramane de vazut insa daca Ella e interesata de Livian, care a ramas recent fara iubita. Livian si Bianca s-au despartit, in ciuda faptului ca vorbesc des si sunt apropiati si in ultima vreme.

Livian pare ca o pregateste pe Bianca de despartirea definitiva.

Anuntul soc facut de Livian: "Parasesc emisiunea"! 

Livian le-a transmis sustinatorilor sai ca  va parasi emisiunea  " Puterea dragostei". Livian si Bianca au primit un soc odata cu aparitia imaginilor interzise minorilor cu ea.

"O sa revin cu alte detalii in alte vloguri, ce vreau sa va zic este faptul ca punem stop vot.

Haita, v-ati facut treaba impecabil, ati fost alaturi de mine cu bune si cu rele. Nu pot sa va zic ca cu durere in suflet va spun stop vot, ci va spun cu o satisfactie iesita din comun.

O sa intelegeti saptamana viitoare de ce. Nu ne oprim aici, urmeaza noi scopuri in viata mea. Scopul meu de aici mi l-am atins, am facut exact ceea ce trebuia facut, pentru ce am fost trimis aici.

Va iubesc", le-a transmis Livian fanilor sai.

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.