Ce meserie are Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica! Ce spune despre o nouă iubită în viața lui

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 11:35

Ce meserie are Alex Zanoaga

Sursa: Instagram

Alex Zanoaga, fostul sot al Siminei Loica este un om muncitor si un tata dedicat.

Fostul soț al Siminei Loica a ținut să facă niste precizări în legătură cu viață lui după ce s-a terminat relația cu Simina Loica. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit faptul că și el că și încă soția lui în acte își doreau să se termine toate lucrurile intre ei pentru că se certau de prea multe ori și niciunul nu era fericit. În continuare, Alex Zănoagă își vizitează fiul ori de cate ori vrea și îl ia pe cel mic să petreacă timp împreună cu el. 

Fostul soț al Siminei Loica a mai spus că imediat cum prinde o zi libera de la munca, vrea să o petreacă cu Dominic, așa cum a fost și cazul atunci când a plecat la mare după Simina și Bobicioiu. Zănoagă știe foarte bine despre mini vacanta celor doi și a vrut să meargă pentru Dominic la mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce se ocupa Alex Zanoaga

Citeste si: Raluca Dumitru, primele declarații despre iubitul ei: "Este persoana pe care mi-am dorit-o!" De ce nu vrea vedeta să se căsătorească

"Eu am vrut să merg la piscina inițial și am zis că de ce să nu merg la mare. Știam că vor merge și ei. Mă duc să iau copilul, ei își văd de treaba lor, eu am fost după băiat, nu după ei.

Daca voiam să fiu la fata locului, mă duceam pe plaja, dar am fost la 2 km de plaja lor. Ea mi-a adus copilul. Nu a venit cu Bobicioiu, a dezvaluit fostul partener de viata al Siminei Loica pentru wownews.

Alex Zanoaga: "Vreau sa fiu un tata exemplar"

Citeste si: Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

Alex Zănoagă a mai ținut să precizeze că nu își dorește în momentul de fata o relație cu nimeni, prefera să se concentreze pe munca și pe fiul lui, Dominic. Fostul soț al Siminei Loica este hair stylist la un salon din Militari și toți cei care se tund la el, devin clienți fideli având numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Mai mult, Zănoagă își dorește că fiul lui să îi calce pe urme și să practice sportul: "Pe Dominic vreau sa il dau la sport cand va creste. De cand a aparut el, am vrut sa fiu un tata exemplu. Ultima oara l-am vazut duminica, saptamana trecuta. A dormit la mine. Pentru prima oara, singur. Mi-a fost putin greu ca l-am luat putin obosit, marait. Nu a fost atat de greu.
Abia astept sa creasca mai mare sa iesim ca baietii. Cand o sa am 40 de ani, el vreo 20 si o sa fim ca doi prieteni. De asta am vrut copil devreme. Vreau sa fiu langa el ca un prieten, a dezvaluit Alex Zanoaga

 

Taguri: