Ce meserie are Cristian Comanici de la Puterea dragostei

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 18 iul 2022, 09:31
Ce meserie are Cristian Comanici de la Puterea dragostei

Cristian Comanici de la Puterea dragostei, fratele Biancai Comanici, are 22 de ani si este din Tecuci.

Cristian Comanici de la Puterea dragostei a fost remarcat de concurenti si telespectatori inca din prima editie a emisiunii, nu doar pentru faptul ca este fratele Biancai, ci si pentru inteligenta sa.

Cristian Comanici de la Puterea dragostei, meserie inedita

Concurentul a activat in mai multe domenii, printre care constructii, informatica, iar ultima ocupatie a fost aceea de game tester.

Cristian Comanici de la Puterea dragostei este pasionat de lectura, documentare si jocuri video.

Concurentul isi doreste de la emisiune sa-l ajute sa intalneasca o fata ambitioasa, inteligenta, care sa aiba simtul umorului. Cristi considera ca cea mai importanta caracteristica la o fata este bunatatea sufletului.

Citeste si: Cum arata Alexandra fara machiaj? Fanii lui Cristian i-au facut o gluma proasta

Citeste si: Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a răbufnit! A făcut publică filmarea cu bătaia”Vreau să-l dau pe mâna poliției”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nicos si Mona au un trecut impreuna? Alexandra e pusa la colt: ce spune Gabriel despre ea este socant! Razboi total, MIERCURI, la Puterea dragostei, de la 11:00 si de la 17:00

Pana in prezent, Cristian Comanici este unul dintre cei mai votati concurenti de la Puterea dragostei sezonul 3. Tanarul era deja bine cunoscut de multi dintre fanii emisiunii pentru ca este fratele Biancai Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii.

Sezonul 3 "Puterea dragostei" a inceput. Ce reguli noi exista

Cei 14 concurenti vor incerca sa isi gaseasca sufletul pereche, dar si sa castige premiul saptamanal de 1500 de euro. Telespectatorii sunt nereabdatori sa ii cunoasca pe noii concurenti sa sa isi aleaga favoritii pe care sa ii voteze.

In premiera, "Puterea dragostei" a aparut o regula care va recompensa lunar cuplul favorit! 1500 de euro vor merge catre indragostitii care ii vor convinge cel mai mult pe telespectatori.

"Sunt convinsa ca se vor naste noi povesti de iubire! Singura regula pentru concurenti este ca nu se pot vedea in afara casei! Pot vorbi la telefon, isi pot da mesaje, insa sub nicio forma nu se vor putea vedea in afara casei! In premiera, vom oferi lunar un premiu de 1500 de euro pentru cuplul favorit! Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti!", a spus Cristina Mihaela, noua prezentatoare a show-ului matrimonial.

 


Gagea pare să se răcească tot mai mult de Alexandra, ceea ce o face pe tânără să izbucnească în lacrimi, întrucât ea încă mai are sentimente puternice pentru iubitul ei.