Ce meserie are Denisa, iubita lui Iancu Sterp?

Autor: B.H.
Actualizat: 31 mar 2020, 14:25

Denisa și Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei" și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Iată ce meserie are Denisa.

Iancu Sterp dă tot ce are mai bun în competiția "Survivor Romania", dar nici iubita lui nu se lasă mai prejos. Denisa s-a întors la muncă și le-a vorbit prietenilor virtuali despre jobul ei.

Citeste si: Raluca Munte, de nerecunoscut! Cum arăta în perioada când avea mai multe kilograme în plus?

Poartă în fiecare zi o uniformă, își ține părul prins în coc și are o eșarfă la gât, astfel că nu sunt puțini cei care au crezut că Denisa este stewardesă, însă adevărul este altul.

Ce meserie are Denisa, iubita lui Iancu Sterp?

Cu toate că uniforma ei este asemănătoare cu cea a unei stewardese, Denisa nu are nicio legătură cu această meserie. Într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube, iubita lui Iancu Sterp a dezvăluit cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

Citeste si: Denisa, mesaj emotionant pentru iubitul ei, Iancu Sterp, imediat dupa ce si-a reluat vechiul job! Iata ce i-a transmis tanara Razboinicului de la "Survivor Romania", pentru a dovedi tuturor ca dragostea lor va supravietui si la distanta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Deea si Ricardo, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", in ipostaze neasteptate! Iata la ce gest uluitor au recurs cei doi indragostiti, aflati in autoizolare!

"Toată lumea mă întreabă dacă sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă. Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel.

Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra. Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea. Aș vrea să mă filmez și la lucru, dar fiind angajată nouă la această companie nu aș vrea să filmez. Fiind și security, ei sunt mult mai sensibili cu toate chestiile astea.(...) Sunt ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra.
E unul din hotelurile de top, să zic top cinci în Londra. De obicei lucrez 12 ore pe zi, patru zile pe săptămână. D-asta și relația mea cu Iancu, până să plece la Survivor, era ok așa la distanță lucrând patru zile, având timp să merg să îl vizitez."
, a povestit Denisa.

Iubita lui Iancu Sterp este ofițer de securitate și a dezvăluit că meseria ei nu este una complicată, mai ales în această perioadă în care pandemia de coronavirus a redus foarte mult activitatea din hoteluri.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, declarații controversate despre Jador: "Are coronavirus"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.