Ce meserie are Gökçe Bahadır, actrița care o interpretează pe Azra Günay în “Tablou de familie”. Protagonista serialului ascunde un talent nebănuit

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 iul 2024, 14:47

Ce meserie a avut Gökçe Bahadır înainte de a debuta ca actriță

Sursa: Instagram: gokce bhdr

Gökçe Bahadır este una dintre actrițele momentului în Turcia, însă puțini știu ce meserie a avut protagonista serialului ”Tablou de familie”, înainte de a debuta în lumea filmului.

Frumoasa actriță Gökçe Bahadır, cunoscută publicului din România pentru rolul său din serialul "Tablou de familie", unde o interpretează pe avocata de succes Azra Günay, a avut o carieră diversă înainte de a debuta în lumea filmului.

Ce meserie a avut Gökçe Bahadır(Azra Günay) înainte de a debuta ca actriță

Originară din Istanbul, Gökçe Bahadır are 42 de ani și a cucerit inimile telespectatorilor prin talentul său actoricesc și farmecul personal.

Potrivit informațiilor furnizate de Turkishdrama.com, înainte de a deveni celebră, Gökçe Bahadır a fost jurnalistă de radio.

Citește și: Cine sunt personajele centrale ale serialului “Tablou de familie”, de la Kanal D

Ea a absolvit Departamentul de Radio și Televiziune al Akademi Istanbul și a studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. În timpul studiilor la Academie, a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM, experiență care a consolidat bazele carierei sale în media, mai notează sursa menționată anterior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

După ce și-a încheiat studiile, Gökçe Bahadır a continuat să activeze în domeniul televiziunii. A lucrat ca VJ la Best TV, unde a câștigat popularitate, și ulterior a prezentat programul "Sinyal" la Show TV. Această diversitate profesională i-a oferit Gökçei o perspectivă unică asupra industriei de divertisment.

Actrița și-a încântat fanii și cu talentul muzical

Pe lângă talentul său actoricesc, Gökçe Bahadır mai are și alte abilități artistice. Actrița este cunoscută și pentru talentul său muzical, reușind să impresioneze prin calitățile sale vocale. Aceasta îmbină armonios actoria cu muzica, ceea ce îi conferă un plus de atractivitate și versatilitate.

Citește și: Sergen este șantajat și riscă ca numele lui să apară în ziar după ce a folosit un site pentru relații extraconjugale. Vizionează episodul 4 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Astăzi, Gökçe Bahadır este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, având o carieră solidă în film și televiziune. Parcursul ei profesional, de la jurnalistă de radio la vedetă de televiziune și actriță de succes, este o dovadă a determinării și talentului său extraordinar.

Gökçe Bahadır o interpretează pe Azra Günay în serialul ”Tablou de familie”. Azra este o femeie de succes, căsătorită cu un coleg de facultate, avocat la rândul său, Sergen, şi este mama a trei copil.

Viața, însă, îi dă o lovitură după lovitură. Despărțirea de mama sa în plan profesional este urmată de perspectiva unui divorț după ce află că a fost înșelată.

Serialul ”Tablou de familie” este difuzat de luni până vineri, de la 20:00, numai la Kanal D.