Ce meserie are Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"? Uite ce facultate a absolvit

Autor: B.H.

Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a ieșit de multe ori în evidență având în vedere că are o personalitate vulcanică. A venit în emisiune pentru a-și găsi marea dragoste, dar a plecat singură acasă.

Mariana s-a îndrăgostit nebunește de Jador în emisiunea "Puterea Dragostei" și nici după ce a plecat din competiție sentimentele ei pentru el nu au dispărut.

Astfel, pe contul ei de instagram, Mariana face referire de multe ori la Jador, semn că nu a renunțat la ideea de a-l cuceri. 

Citeste si: Livian si Bianca, la un pas de impacare! Rasturnare incredibila de situatie: "A plans dupa ea, o iubeste"

Ce meserie are Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"? Uite ce facultate a absolvit

De-a lungul timpului, Mariana a participat la mai multe competiții de frumusețe, reușind să își dezvolte o carieră ca model, dar puțini știu despre ea că, la bază, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", are o altă meserie.

Ei bine, Mariana a absolvit Facultatea de Jurnalism. Pe contul personal de instagram, Mariana a dezvăluit că visul bunicii și al mamei ei a fost ca ea să devină o jurnalistă de succes, dar chiar dacă a urmat cursurile facultății, fosta

concurentă de la "Puterea Dragostei" a decis să devină model, silueta subțire pe care o are fiind un plus în acestă carieră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, un nou atac la adresa Daianei: "Tu oricum nu ești obișnuită cu săpunul." Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

"Mama și bunica mereu au visat să fiu jurnalistă că vorbesc mult, dar m-am făcut model.", a scris Mariana pe instagram.

Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.