Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 apr 2023, 04:25

Melis Tüzüngüç este actrița principală a serialului „Aripi frânte”. Difuzarea serialului a început la Kanal D, odată cu data de 4 iulie, iar Melis o interpretează pe Zeynep. Serialul este difuzat lunea, marțea și miercurea, de la ora 20:00.

Melis Tüzüngüç este o tânără de doar 27 de ani care a cucerit lumea filmului din Turcia. Aceasta joacă în serialul „Aripi frânte” și interpretează rolul principal, cel al frumoasei Zeynep.

Melis Tüzüngüç are o poveste de viață tragică

La fel ca personajul căreia îi dă viață, Melis a avut o viață destul de dificilă. Aceasta a fost crescută de către bunicii ei și de către tată.

Din nefericire, în urmă cu puțin timp, bunica lui Melis, cea care s-a și ocupat de creșterea sa, a trecut în neființă.

„În sufletul meu este furtună. Sunt devastată! Nu îmi găsesc locul niciunde. (…) Te iubesc pentru totdeauna!”, a scris Melis Tüzüngüç, dând vestea neplăcută fanilor săi din mediul online.

Melis Tüzüngüç s-a născut în Turcia, în Istanbul și este absolventă a liceului Bahcelievler Anatolian și și-a continuat studiile la Beykend University Acting School.

Încă de mică, Melis Tüzüngüç a știut că vrea să devină actriță, motiv pentru care, încă din liceu, a apărut pe micile ecrane.

Aceasta și-a dorit dintotdeauna să își facă propriul ei film, motiv pentru care a început, deja, să scrie propriul scenariu. Mai mult decât, Melisei nu îi lipsesc nici talentele muzicale, întrucât aceasta are o voce de invidiat și și-ar dori să își facă o carieră și în această direcție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine este și câti ani are Muzaffer din serialul Aripi frânte! Vi-l mai amintiți pe celebrul actor Fatih Al în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Melis Tüzüngüç, personajul principal în serialul „Aripi frânte”

Melis Tüzüngüç joacă alături de Emir Ozden (Emre), de Gizem Guneș (Cemre) și de Eliz Nese Çagin (Aysun).

Cei patru frați trebuie să învețe să se descurce singuri, după ce moartea subită a tatălui lor le aduce, pe lângă o foarte mare durere, și multe probleme financiare.

Cu toate acestea, frații o au alături pe mama lor, Nefise, interpretată de către Deniz Bolisik, ce ar face orice pentru a-i vedea fericiți.

Zeynep este o soră devotată, fiind sora cea mare, și se asigură că le acordă fraților ei tot sprijinul, toată înțelegerea și tot ajutorul de care au nevoie aceștia.

Zeynep se îndrăgostește de un afacerist de succes pe nume Onur, interpretat de Ümit Kantarcilar, dar, din nefericire, ajunge să fie implicată într-un triunghi amoros. Cu toate acestea, Ahmet, personajul adus la viață de către Ahmet Varli, o iubește sincer, iar Zeynep va trebuie să decidă pe care dintre cei doi îi va alege.

Citeste si: Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Melis Tüzüngüç a debutat pe micile ecrane în anul 2011, după ce a primit un rol în producția „Yildiz Masali”. Apoi, aceasta a jucat în alte cinci producții televizate, ultimul fiind chiar serialul difuzat în prezent pe Kanal D, potrivit tvmania.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.