Ce meserie are Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Putina lume stie ce facultate a terminat actorul

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 ian 2022, 15:45
taner olmez Foto(8)
Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune
Sursa: Instagram

Incredibil! Ce meserie are la baza indragitul actor Taner Olmez, care da viata personajului central din serialul "Doctorul minune"!

Actorul Taner Olmez a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului sau remarcabil si a carismei sale captivante. Desi are peste 12 ani de experienta in actorie, putina lume stie faptul ca indragitul actor Taner Olmez a studiat si muzica in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul si are o voce incantatoare.

Taner Olmez, protagonistul serialului "Doctorul minune", iubeste deopotriva teatrul si muzica!

Cel ce avea sa devina peste ani renumitul actor Taner Ölmez s-a născut in anul 1986 în localitatea Tunceli, intr-o comunitate de kurzi. Pe cand avea doar sase ani, parintii sai au migrat in Istanbul, unde el si fratele lui si-au finalizat studiile. Asa cum l-au indrumat parintii sai, Taner Olmez a urmat Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, unde in paralel a studiat si sectia de muzica, deoarece era cea de-a doua sa mare pasiune, asa cum era si pentru fratele lui mai mare, care a devenit ulterior un cantaret celebru.

Insa peste ani, destinul avea sa-l indrume pe calea actorie si astfel treptat a reusit sa isi cladeasca o cariera stralucita in acest domeniu. Insa cu toate acestea nu a renuntat definitiv la muzica. Taner a continuat sa mai cante din cand in cand alaturi de fratele lui si chiar au reusit sa imprime cateva discuri, iar publicul a fost extrem de incantat de prestatia celor doi frati.

Citeste si: Cum arata cea mai importanta FEMEIE din viata celebrului Taner Olmez, protagonistul noului serial "Doctorul minune", ce va incepe in curand la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taner Olmez a debutat pe platourile de filmare in anul 2009, in serialul turcesc "Marele Bazar". Ulterior a jucat in multe alte productii, insa cele mai mari succes le-a avut in serialele "Yaman", intre anii 2013-2014, in "Kosem", in anul 2015 si in 2019, in productia "Doctorul minune", in care a primit rolul principal.

Tanarul actor Taner Olmez s-a bucurat in plan profesional de un succes rasunator, insa si in plan personal a fost norocos, deoarece si-a intalnit sufletul pereche, pe frumoasa actrita Ece Cesmioglu, de care s-a indragostit din prima clipa si

care i-a devenit sotie dupa doar trei ani de relatie. Anul acesta in luna iunie, cei doi indragostiti si-au unit destinele intr-un cadrul de basm, unde i-au avut alaturi pe parinti, prieteni si colegi de breasla.

Citeste si: Premiera serialului fenomen „Doctorul minune”, pe 25 august, la Kanal D!