Ce meserie are Zannidache de la Survivor România 2021? Din ce bani își câștigă existența Faimosul, în România!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 feb 2021, 18:09
Zannidache Foto(5)
Zannidache este un artist foarte indragit de tanara generatie.

Zannidache este unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți de la Survivor. Faimosul are mii de urmăritori, însă puțini sunt cei care știu ce meserie are în viața de zi cu zi.

Zanni este cel mai excentric concurent de la Survivor România 2021, de la Kanal D, din punct de vedere al aspectului fizic. Plin de tatuaje, Edmond Zanidache face parte din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Elena Marin, acuzata de infidelitate la Survivor Romania 2021! Zannidache, acuzatii dure: "Despre ce relatie vorbesti, Elena? De aia ii faci propunere lui Cosmin"

Ce meserie are Zannidache de la Survivor România 2021?

Zanni are 23 de ani și este grec de origine. Nu a avut o viață ușoară, ba dimpotrivă. A fost abandonat într-un orfelinat, n-a avut parte de iubirea și de grija unui adult, dar a crescut și s-a îngrijit singur de viața lui.

El spune că viața lui de până acum a fost despre supraviețuire și că tocmai pentru asta, proiectul Survivor îi vine mănușă.

„Viaţa mea a fost despre supraviețuire pentru că eu am parcurs nişte încercări demne de Survivor. N-am mâncat mult la viaţa mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am şi a doua zi ce mânca şi unde să dorm. Sunt obişnuit să lupt pentru supravieţuire”, a declarat Zannidache.

Citeste si: Zannidache, detalii SOCANTE despre mama lui la Survivor Romania 2021:"La 14 ani mi-a luat ghete ca pentru un copil de 5 ani! Are niste probleme"

Tânărul a învățat să aibă singur grijă de el, astfel că și-a luat vița în piept și s-a angajat. Tânărul este hair stylist si face tatuaje.

Mai mult, Zanni se pare că își face foarte bine treaba, acesta fiind apreciat de oamenii din jur. Un tânăr a postat pe Facebook un mesaj despre Faimosul de la Survivor.

"Cel mai bun hairstylist si tattoo artist din ume...

cel mai probabil e si singurul deci nu aveti multe optiuni", a scris

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

tânărul.

Zanni și Ana Porgras, idilă la Survivor România?

Zanni s-a apropiat foarte mult de o nouă concurentă s osită în competiția Survivor România. Se pare că Faimosul o cunoaște de mai mult timp pe Ana.

Ana Porgras și Zannidache s-au apropiat vizibil în concursul din Republica Dominicană, iar fanii emisiunii au început să aibă îndoieli în privința amiciției lor.

Cei doi ar părea mai mult decât prieteni, spun oamenii.

Citeste si: Cine este Zannidache de la Survivor România 2021? Povestea impresionantă de viaţă a faimosului! A fost abandonat...

La Survivor, Ana a fost văzută în timp ce îi făcea masaj lui Zanni.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a spus fosta gimnastă despre legătura cu Zanni.

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.