Ce mistere ascunde trecutul amoros al Siminei? Care a fost natura relatiei dintre ea si Culita? Iata ce marturisiri uluitoare au facut cei doi!

Autor: D.I.

Simina si Culita au dezvaluit tuturor cum a decurs relatia lor.

Odata cu intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Culita Sterp a provocat o furtuna in inima Siminei, care a fost nevoita sa retraiasca momente din perioada in care a trait o idila cu el. Tanara nu s-a ferit deloc si a povestit tuturor cum a decurs relatia lor.

"Nu s-a ajuns inca sa lasam, s-a terminat inainte sa inceapa!", a spus Culiță Sterp.

"Culiță voia să ne vedem mai des, dar nu aveam chef sa ma duc să ma vad cu nimeni! Nici că era Culiță, nici altcineva!", a marturisit Simina.


"Ne-am întâlnit de câteva ori și ne-am pupat pe gură!", a mentionat Culita.
Pe de alta parte, Simina a ținut să sublinieze că relația lor nu a durat fiindcă ea se afla într-o perioadă în care nu dorea pe nimeni.

"Nu voiam eu să mă văd cu niciun băiat, aveam stări când nu aveam chef", a spus Simina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce Simina a recunoscut ca nu isi dorea o realtie cu fermecatorul Culiță, acesta a dezvăluit ca a mers de două ori în Timisoara sa o intalneasca.

Citeste si: Culita Sterp si Alex Zanoaga, intalnire de gradul zero! Cum au ajuns cei doi concurenti sa se scuipe reciproc? Iata de la ce anume a plecat totul!

Cei doi au continuat seria dezvaluirilor din culisele relatiei lor si mai mult decat atat au adus amandoi telefoanele pentru a demonstra ceea ce a existat intre ei.


"Ar trebui să-mi faci cunoștință cu fratele tău și să mă căsătoresc cu el și aia e!", a scris Simina intr-un mesaj.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.