Ce mostenire uriasa a primit o romanca de la batranul italian pe care l-a ingrijit

Autor: B.M.

Caz controversat in Italia, unde o romanca s-a ales cu o mostenire de 3 case si suma de 389.000 euro de la batranul italian pe care l-a ingrijit.

Cu toate ca exista un testament care, in teorie, certifica acest lucru, una dintre surorile barbatului a acuzat-o de fals in acte si a dat-o in judecata.

In prima faza romanca s-a prezentat la notar cu testamentul scris al batranului pe care l-a ingrijit, care a murit la varsta de 60 de ani.

Rudele defunctului au intrat insa pe fir si, in urma unei experiente grafologice, s-a ajuns la concluzia ca doar semnatura italianului era autentica.

Acest lucru nu o impiedica insa pe romanca sa intre in posesia averii. Dupa o noua expertiza s-a descoperit faptul ca, folosind o tehnica speciala, femeia a sters textul original scris de batran pe foaie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Testamentul original confirma astfel faptul ca nu ea ar fi trebuit sa fie beneficiara mostenirii.

Acum ea este acuzata de inselaciune si risca ani grei de inchisoare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.