Ce mozaic, ce vitralii? Asa opera de arta, cu siguranta n-ati mai vazut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:21

O tanara din Brasov si-a facut sevalet din burticile viitoarelor mamici!

Cine s-ar fi gandit ca operele de arta facute cu pensula ar putea sa capete forme spectaculoase si altundeva decat pe suportul clasic de panza sau hartie? Tanara din imagine a lasat pictura conventionala pentru una mai rar intalnita!
Pentru un astfel de desen, o viitoare mamica trebuie sa aiba rabdare cam doua ore- timp in care Ana picteaza peisaje si personaje din desene animate cu indemanarea unui magician.

Pe langa bucuria pe care le-o aduce gravidelor, tanara are grija de bebelusi la fel ca un doctor. Vopselurile pe care le foloseste nu sunt unele obisnuite: „Nu sunt toxice, sunt non-alergice. Contin ulei de cocos pentru a nu usca pielea. Se duc foarte usor cu demachiant, cu servetele umede, apa si sapun.”

Laura a vazut prima oara picturile inedite pe site-urile straine.

N-a crezut ca va gasi un atelier si in Romania. Acum, abia asteapta ca prima fotografie din albumul de familie sa fie cea realizata in atelierul de pictura.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Stiti ca in perioada aceasta, noi, mamicile, avem nevoie de mai multa atentie sa ne simtim speciale, suntem foarte greu de multumit si atunci tindem spre lucruri iesite din comun.”

Pentru o asa amintire, fiecare mamica plateste 100 de lei. O suma mica, daca ne gandim la cheltuielile ce vor urma.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.