Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Ce meserie are, de fapt, cântăreața

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 01:05
Ce note a obținut Lidia Buble la examenul de Bacalaureat și ce meserie ar fi trebuit să urmeze după ce a terminat facultatea.

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite și apreciate cântăreșe de la noi, ține ascuns un mare secret. Cântăreața a fost la un pas să pice examenul de Bacalaureat.

Lidia Buble e una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, însă de-a lungul timpului mulți și-au pus întrebări referitoare la studiile pe care aceasta le-a absolvit, dar și la meseria pe care o are la bază!

Citeste si: Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: "Face injecții și e nevoie de antibiotic"

Ce note a luat Lidia Buble la examenul maturității

Lidia Buble se află la apogeul carierei sale. Artista se bucură de succes, inclusiv internațional, cu multe dintre piesele pe care le lansează. De asemenea, Lidia arată fabulos, fiind într-o formă de invidiat și bucurându-se de o viață fără griji financiare. Totuși, se pare că nu școala i-a fost benefică artistei.

Citeste si: Lidia Buble a recunoscut: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan!” Ce declarații a făcut despre fostul iubit?

Aceasta nu a excelat la studiu, iar dovada o reprezintă notele de la examenul de Bacalaureat.

Vedeta nu a fost un elev silitor, însă a muncit din greu de-a lungul tmpului până a ajuns cine este astăzi.

Lidia a terminat Colegiul Național Sportiv ”Cetate Deva”, iar la finalul celor patru ani a obținut la examenul de Bacalaureat note de trecere!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Potrivit wowbiz, la Limba și literatura română blondina a obținut nota 5,55, în timp ce la Istorie a reușit nota 5,3. A avut noroc cu Geografia, unde a reușit să obțină nota 7,2 și astfel a reușit să treac examenul cu media 6,01, chiar la limită.

Care e meserie de bază a Lidiei

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare: "Le urăsc din suflet"

Lidia Buble a dezvăluit cu ceva timp în urmă că în adolescență, pentru a se întreține, a fost nevoită să muncească ca femeie de serviciu, dar și ca spălător de vase într-o cafenea din orașul său natal, Deva.  Vedeta a mai ocupat și un post de baby-sitter timp de un an de zile. 

Mașina Lidiei Buble a fost vandalizată

Lidia Buble a avut parte de un incident neplăcut.

Artista și-a găsit mașina zgâriată, la numai o săptămână după ce a găsit un buchet de flori pe capotă, potrivit Libertatea.

"Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva. Ce să zic, îți mulțumesc frumos! Ești o drăguță sau un drăguț", a fost prima reacție a Lidiei Buble, după ce a văzut în parcare ce a pățit autoturismul ei.

De asemenea, ea a mai spus că speră ca situația să nu se mai repete în cazul oricui.

"Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să te simți mai bine.

Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…să-ți și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți", a fost mesajul transmis de cântăreață celui care i-a zgâriat mașina.