Ce NU au voie sa faca invitatii la nunta Elenei Basescu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:57

Cine credeti ca ii va canta Elenei Basescu la nunta?

Celebrul cantaret de muzica populara Aurel Tamas. Chiar daca era suspendat, Traian Basescu s-a gandit tot timpul la fiica sa. L-a sunat personal pe artist pentru a-i cere serviciile la nunta fiicei. Era dorinta Elenei Basescu, asa ca tatal sau i-a indeplinit-o.

Daca de bani n-au discutat, interpretul de muzica populara s-a gandit deja ce melodie ii va canta: e preferata familiei prezidentiale. La fel de importanta este si rochia de mireasa.
Si daca femeile isi doresc rochii spectaculoase in ziua cea mare, fata presedintelui Basescu si-a ales o tinuta clasica.

Icre de Manciuria, caviar si creveti, sunt doar cateva dintre bunatatile meniului pe care-l vor servi nuntasii. Bucatarii pregatesc si alte delicatese ca parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt, galantina de fazan învelita în mozaic de legume si simfonie de fructe de mare cu somon fume.
74 de Euro este valoarea unui astfel de meniu.

Tocmai de aceeea, mare-a fost surpriza in momentul in care Elena Basescu si iubitul ei, Bogdan Ionescu s-au hotarat sa-si oficializeze relatia.

Primul "DA" il vor spune in fata starii civile, sambata la ora 12, la Primaria Sectorului 2. Dupa-amiaza, mezina presedintelui Basescu si iubitul sau, Bogdan vor deveni sot si sotie si in fata Lui Dumnezeu, la Bserica Sfantul Spiridon cel Nou din Capitala.


Seara, cei 450 de invitati sunt asteptati la Palatul Snagov sa petreaca alaturi de familia prezidentiala si alti invitati numai unul si unul.

Totul va fi la superlativ la marele eveniment, dar masurile de siguranta vor fi drastice. Nu doar presa este privata de libertatea de a fotografia sau filma la nunta fiicei presedintelui, ci chiar si nuntasii. SPP-istii vor avea grija de acest lucru. Singurele momente care pot fi imortalizate sunt cele cu mirii, iar asta numai daca EBA si SIDA sunt de acord.
Nuntasii vor primi totusi cate un CD cu fotografii si filmulete de la petrecere.