Ce nu mănâncă niciodată Simona Pătruleasa pentru o siluetă impecabilă. Regula de la care nu se abate niciodată | EXCLUSIV

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 mai 2023, 16:56

Regula de la care nu se abate niciodată 

Sursa: Captură KANAL D

Simona Pătruleasa este admirabilă prin aspectul său impecabil, iar ea crede că unul dintre factorii care o ajută să se mențină în formă este practicarea postului intermitent.

Prezentatoarea de la Kanal D își ia ultima masă la ora 18:30 și face o pauză de 16 ore până la următoarea masă.

Ce nu mănâncă niciodată Simona Pătruleasa pentru o siluetă impecabilă

„Nu este chiar așa impecabilă, dar sunt lucruri pe care le fac în fiecare zi pentru a o menține. Nu mănânc seara după ora 18:30 și fac o pauză de 16 ore până la următoarea masă.

În cazul meu funcționează. Nu înseamnă că e un model de urmat, fiecare organism reacționează diferit.

Nu mănânc dulciuri câte mi-aș dori și fac sport acasă de trei, patru ori pe săptămână. Sunt atentă la ceea ce mănânc, nu am o dietă strictă având în vedere că las organismului acea pauză de 16 ore, dar am grijă să nu exagerez cu cantitățile de mâncare, nu mănânc până mă satur.

Sunt și un om foarte activ, mă plimb foarte mult”
a declarat Simona Pătruleasa, pentru kanald.ro. 

Postul intermitent presupune renunțarea totală sau parțială la alimente pentru o anumită perioadă de timp, urmată de reluarea unei alimentații regulate. Această abordare alimentară aduce numeroase beneficii, cum ar fi reducerea în greutate și reglarea unor parametri biologici esențiali.

Citește și: Simona Pătruleasa și-a testat abilitățile în bucătărie. Rețeta specială de tiramisu a jurnalistei. Iată care este ingredientul secret pe care îl folosește pentru a scoate preparatul din anonimat

Postul intermitent nu este o dietă propriu-zisă, ci un stil alimentar care implică cicluri de abstinență alimentară alternând cu perioade de alimentație normală și echilibrată, fără a impune restricții severe.

Dacă se evită consumul alimentelor pentru mai mult de 12 ore sau se reduce aportul caloric sau se exclud anumite alimente din dietă pentru mai mult de 24 de ore, organismul va experimenta schimbări metabolice, accelerând sau inversând procese specifice.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cel mai greu moment din viața Simonei Pătruleasa

Simona Pătruleasa a făcut publică cea mai mare provocare cu care s-a confruntat în viața ei.

Cu peste 12 ani în urmă, Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D, a trecut printr-o perioadă dificilă și emoțională, dar a reușit să învingă pronosticurile medicilor și să aibă parte de un final fericit.

În cadrul unui interviu, Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D și una dintre cele mai elegante prezențe ale televiziunii din România, a dezvăluit cea mai mare provocare a vieții sale personale. Cu mai bine de 12 ani în urmă, Simona Pătruleasa a reușit să înfrunte pronosticurile medicilor care îi spuseseră că nu va putea deveni mamă și a demonstrat că acestea erau greșite.

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

„Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil.

A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încărcătură emoțională foarte intensă” ne-a mărturisit Simona Pătruleasa. 

La momentul actual, Simona Pătruleasa este mama unei fetițe superbe și pline de viață pe nume Ingrid, care se apropie de vârsta de 12 ani.