Ce nu s-a văzut la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Nume cunoscute din showbiz-ul românesc au luat parte la marele eveniment. Oamenii și-au dat coate când au văzut-o

Autor: Diana Bostan

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit

Sursa: Instagram: Sânziana Negru

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele duminică, 2 iunie, după trei ani de relație. Iată cine a fost prezent la marele eveniment!

Cei doi actori și-au unit destinele într-un cadru de vis, aducând bucurie și emoție în inimile celor prezenți. Ceremonia religioasă a fost urmată de o petrecere memorabilă la care au luat parte nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Ce cuplu celebru și-a făcut apariția la marele eveniment

Printre numele cunoscute ce au luat parte la marele eveniment se numără cuplul Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Vedeta a strălucit la brațul iubitului său, iar ținuta Sânzianei a atras toate privirile.

Aceasta a postat fotografii și videoclipuri, în secțiunea InstaStory, pentru a-și ține urmăritorii la curent cu marele eveniment.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Andreea Tonciu și soțul ei. Cu câți ani e mai mic Daniel Niculescu

Sânziana Negru a optat pentru o rochie scurtă, vaporoasă, în nuanțe de bej. Vedeta a adoptat un make-up natural și pentru o coafură lejeră.

Vedeta și iubitul ei au strălucit împreună și păreau extrem de fericit, acest lucru atrăgând atenția celorlalți invitați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Deși Sânziana este mai mare decât iubitul său în ceea ce privește vârsta, cei doi se completează, iar relația lor a devenit una extrem de serioasă.

Cei doi au dansat toată noaptea și au preluat din energia și frumusețea celor doi miri.

Cei doi miri au ales o locație și un decor cu totul special

Povestea de dragoste dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman, doi actori cunoscuți pentru aparițiile lor în diferite seriale, a început discret în anul 2019, în culisele unei sesiuni de casting. Cei doi s-au simțit atrași unul de celălalt încă de la prima lor întâlnire, cu toate că recunoașterea sentimentelor lor a necesitat timp și încredere reciprocă.

De la acea zi, au trăit împreună o poveste de dragoste care a depășit orice așteptări, transformându-i într-un cuplu admirat și apreciat în lumea artistică.

Citește și: Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody. Au stabilit data pentru această vară, vor avea peste 300 de invitați

Nunta celo doi a avut loc într-un decor de vis, actrița fiind atentă la orice detaliu atunci când a venit vorba de organizarea marelui eveniment.

Aceasta a optat pentru o rochie de mireasă tip prințesă, albă și simplă. Întreaga locație a fost decorată cu flori și cu copaci, iar invitații au petrecut pe ringul de dans până dimineață.

„La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna!”, a fost promisiunea pe care cei doi îndrăgostiți și-au făcut-o la ieșirea din biserică, potrivit unei postări făcute pe conturile lor de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?