Ce nu s-a vazut la televizor in episodul in care a jucat Irinel Columbeanu! Afaceristul, bagat in boale de Doinita Oancea si Adina Galupa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Miercurea trecuta, romanii au avut ocazia sa-l vada pe celebrul Irinel Columbeanu intr-un rol de de exceptie in serialul de comedie “Fetele lu’ dom’ profesor” de la Kanal D!

Afaceristul si-a jucat propriul rol si a facut senzatie, mai ales ca a venit insotit de presupusa lui iubita! Irinel a fost insa dat pe spate de bombele sexy de serial, Adina Galupa si Doinita Oancea!
Reporterii WOWbiz.ro au fost prezenti in culise la filmarile serialului "Fetele lu’ dom’ profesor”, fix la episodul in care a fost prezent Irinel Columbeanu si au surpirns un moment absolut fabulos!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16754068/1/media-139676877823056900.pngAfaceristul s-a purtat ca un adevarat actor profesionist, venind foarte pregatit si cu replicile invatate.

Doar ca la una dintre scene, Irinel a uitat replicile, asta din cauza bombelor sexy care joaca in serial! Ei bine, in timp ce Irinel incerca sa-si spuna replicile, Bella si Mela au inceput sa se miste foarte provocator si aproape ca s-au dezbracat in fata lui Irinel, astfel ca afacerisul s-a blocat si nu a mai stiut replicile! Reactia milionarului de la Izvorani a fost insa geniala, intrebandu-l pe regizor: “ E bine? Ca imi pierd sirul”, a spus Irinel, referindu-se si aratand sugestiv catre Adina si Doinita care faceau un show erotic!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Serialul

“Fetele lu’ dom’ profesor” se difuzeaza in fiecare miercuri la Kanal D de la ora 21.15, dupa emisiunea Camera Comorilor moderata de Liviu Varciu! Vezi VIDEO de senzatie pe wowbiz.ro!