Ce nu s-a văzut la TV în gala de duminică a emisiunii “Casa iubirii”, după ce Kiprianos a căzut în piscină. Ce s-a întâmplat cu concurentul după incident: „M-am speriat”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 oct 2024, 19:03

El este Kiprianos de la ”Casa iubirii”.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În gala de duminică a emisiunii ”Casa iubirii”, un moment neașteptat a atras atenția tuturor. Iată ce s-a întâmplat cu Kiprianos!

După încheierea galei, Kiprianos a avut parte de o surpriză neplăcută când, din greșeală, a căzut în piscină, crezând că este acoperită cu sticlă.  

Citește și: Ce pedeapsă a primit Robi după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „Aș vrea să fac altă pedeapsă în schimbul acesteia”. Concurenții s-au amuzat copios pe seama lui

Kiprianos a căzut în piscină după încheierea galei

Din fericire, concurentul nu s-a rănit, dar incidentul a stârnit hohote de râs. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, l-a întrebat imediat dacă s-a speriat, iar Kiprianos a mărturisit că, deși a fost surprins, totul i s-a părut amuzant.

Citește și: Ce mărturisire îi face Teodora lui Kiprianos, între patru ochi? Declarațiile la care nimeni nu se aștepta: „Sunt nesigură”

După acest moment, Kiprianos a decis să facă o altă baie în piscină, de această dată voluntar, bucurându-se de atenția colegilor. Patrick, impresionat de eveniment, i-a declarat simpatic: „Ești cel mai tare concurent, pentru asta te iubesc”. De asemenea, Patrick a sărit să-l ajute pe Kiprianos să-și scoată lavaliera, pentru a evita deteriorarea echipamentului.

Andreea Mantea: În gală, când ne-am luat la revedere, toată lumea se îndrepta spre toată lumea, Kiprianos a căzut în piscină.

Nu s-a rănit.

Kiprianos: Am crezut că e sticlă.

Andreea Mantea: Kiprianos, te-ai speriat?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Kiprianos: M-am speriat un pic, dar am râs. A fost amuzant, n-ai cum.

Andreea Mantea: Sigur nu te-ai lovit?

Kiprianos: Sigur 100%. Nu vă faceți griji. Sunt foarte bine.

Alexandra pare atrasă de Kiprianos

Pe lângă momentul de la piscină, s-au născut și discuții despre atracții între concurenți. Alexandra, care până atunci nu arătase interes față de Kiprianos, a recunoscut că acesta „arată foarte bine”, iar Andreea Mantea a remarcat această schimbare subtilă de atitudine.

Citește și: Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Moldo: Alexandra, înainte spuneai că nu te interesează Kiprianos, dar pare că după materialul ăsta e ceva, ceva.

Alexandra: Kiprianos arată foarte bine. Nu am interacționat cu el.

Andreea Mantea nu a putut trece cu vederea atitudinea lui Patrick. Acesta a sărit imediat în ajutorul lui Kiprianos, însă grija acestuia era lavaliera. Astfel că, Patrick i-a scos imediat lavaliera, considerând că acest lucru a fost în sprijinul întregii echipe.