Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 02:05
Andreea Antonescu intra in echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021

Andreea Antonescu este cea mai recenta vedeta care a intrat in competitia Survivor Romania 2021 unde spera ca va demonstra spiritul de luptatoare pe care il are.

Andreea Antonescu este noua Faimoasa de la Survivor Romania 2021 pe care concurentii au primit-o in aplauze inaintea jocului de Recompensa. In aceasta seara, tespectatorii reality-ului o vor vedea pe cantareata in cu totul alta ipostaza decat cea de cantareata cu care au fost obisnuiti. Andreea a si declarat inainte de plecarea la Survivor Romania 2021 ca vrea sa isi invinga toate barierele si sa demonstreze ca nu are doar o latura feminina si artistica, ci si una de luptatoare care va munci cot la cot cu cei mai duri sportivi pentru a aduce puncte importante pentru

echipa Faimosilor.

Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Andreea Antonescu  este cunoscută publicului din România ca una dintre cele mai de succes cântărețe, intrarea în lumea muzicii a avut loc la o vârstă frageda, la șase ani, odată cu participarea ei la diverse concursuri și festivaluri de muzică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alături de Andreea Bălan a lansat trupa “Andre”, care a devenit foarte rapid un adevarat fenomen muzical.

Proiectul ”Andre”s-a dovedit, pentru multi ani la rând, un succes național, hiturile lansate în acea perioada fiind pe buzele multor iubitori de muzică și astăzi. Cariera solo a Andreei Antonescu a reprezentat pentru aceasta lansarea a 3 albume și nenumărate single-uri care au evenit rapid hituri. 

Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua Faimoasa de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

În ultimii ani, Andreea a fost implicată în organizarea celui mai mare festival european de muzica retro a cărui imagine a fost. Andreea Antonescu  are o carieră de succes în domeniul muzical, piesele sale au cucerit lumea întreagă. Viața profesională a artistei s-a îmbinat constant cu cea personală, realizarea cea mai de preț a ei fiind Sienna, fiica acesteia, care îi aduce cea mai mare împlinire. Recent, vedeta a declarat ca isi mai doreste un copil, de fapt fiica ei, Sienna, isi mai doreste o surioara.

Deoarece vedeta a declarat mai in gluma, mai in serios, ca nu are cu cine sa mai faca un copil...se gandeste serios sa mai infieze unul. ”Da, am vrut să adopt un copil. Încă vreau să adopt, Sienna încă mă bate la cap că își dorește să adoptăm. O fetiță ar vrea ea, dacă nu ea ar pune-o pe mami să mai facă un copil. Dar mami nu prea are cu cine să facă un copil, pentru că…”,
a recunoscut Andreea Antonescu. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.