Ce nu stiai despre Catalin Morosanu! Unde se refugiaza dupa fiecare meci important

Autor: Alice Popescu
Catalin Morosanu este concuent la "Survivor Romania"
Sursa: Instagram

Catalin Morosanu este unul dintre cei mai buni luptatori K1 din lume si a acceptat provocarea “Survivor” fara rezerve.

Insa ce nu se stie despre “Moartea din Carpati” este faptul ca are si o latura extrem de sensibila oricat de dur ar parea in ring. Dupa fiecare meci important, lui Catalin Morosanu ii place sa se refugieze pe Muntele Athos si sa se roage sau sa vorbeasca cu calugarii de la schit. Nu a facut niciodata un secret din asta, insa nici nu a bravat pe aceasta tema.

Se pare ca prin rugaciune, Morosanu isi gaseste puterea de a merge mai departe si tot prin rugaciune ii multumeste lui Dumnezeu. "Credința noastră în Dumnezeu este testată în fiecare zi, dar important este să nu o pierdem niciodată. Mă bucur că am avut onoarea de a vorbi cu un adevărat propovăduitor a cuvântului Lui."

Catalin Morosanu se refugiaza foarte des pe Muntele Athos

Citeste si: Culita Sterp nu va fi langa Daniela cand i se va naste copilul? Ce spune iubita cantaretului despre plecarea lui la "Survivor"

”Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte. Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească.

O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”

Catalin Morosanu face parte din echipa Faimosilor

Cătălin Moroșanu  este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faceti cunostinta cei 12 Faimosi care s-au aventurat in jungla din Republica Dominicana pentru supravietuire, in curand la Kanal D!

Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

 

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată.

Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea "Survivor România”a declarat Cătălin Moroșanu