Ce nu știai despre Rareș Bogdan! Ce studii, ce CV și ce avere are acesta

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2022, 16:31

Ce studii și ce CV are Rareș Bogdan

Sursa: Facebook: Rares Bogdan

Rareș Bogdan este un nume puternic printre jurnaliștii din România. Acesta va fi invitatul lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, care va fi difuzată în această duminică, 3 iulie, pe Kanal D, începând cu ora 22:30.

Rareș Bogdan s-a născut pe data de 17 septembrie 1974 în Ocna Mureș, Alba. Acesta activează ca jurnalist și ca politician român în PNL.

Rareș Bogdan este absolvent al Școlii Generale Lucian Blaga, al Liceului Teoretic Petru Maior, urmând cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, la Facultatea de Științe Politice și Administrative. Ulterior, acesta și-a continuat studiile, obținând o diplomă de master și în Științe Politice.

Mai mult decât atât, Rareș Bogdan a lucrat ca ziarist la „Ziua de Ardeal” și, în anul 2004, a pus pe picioare cotidianul „Ziua de Cluj”, alături de un prieten. Timp de șapte ani, acesta a scris mai multe articole pentru ziarul propriu. În prezent, Rareș Bogdan este membru al Parlamentului European din anul 2019 și face parte din PNL.

Din anul 2008, Rareș Bogdan este însurat cu Florina Bogdan care, pentru câtva timp, a lucrat ca stewardesă, conform capital.ro.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

Citeste si: Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, a spus acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce avere are Rareș Bogdan?

Împreună cu soția sa, Rareș are mai multe afaceri. Acesta deține, în Cluj-Napoca, o florărie și o cafenea și, în Capitală, are o sală de sport.

Mai mult decât atât, acesta deține două terenuri. Un teren intravilan se află în Alba Iulia și are 9.100 de metri pătrați, în timp ce al doilea se află în Voluntari și are o dimensiune de 2.349

de metri pătrați. În continuare, tot în Voluntari, acesta deține o casă de 321 de metri pătrați și, în Cluj-Napoca, are un apartament de 100 de metri pătrați.

De asemenea, Rareș și soția lui au împreună tablouri a căror valoare se ridică la 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii estimate la 150.000 de euro și argintărie în valoare de 15.000 de euro. Florina și soțul ei au în conturi aproximativ 60.000

de euro și datorii care au ajuns la 349.244 de euro.

Citeste si: Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion? Mulți credeau că e minoră

Din proiectele televizate pe care le-a avut, Rareș Bogdan a avut venituri salariale de 276.000 de lei și altele de 21.633 în calitate de consultant al unei companii. În continuare, acesta a mai încasat bani și de pe urma muncii prestate în calitate de consultant de imagine, în valoare de 166.615 lei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.