Ce NU TREBUIE SA SPUNA niciun crestin niciodata! Sfatul unui calugar care a ajutat zeci de credinciosi

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 22:10

Calugarul Neamtu si-a dedicat intreaga viata credintei crestine si ajutorarii oamenilor.

Calugarul Mihai Neamtu (12.10.1924 – 23.06.2000), din Pirlog, judetul Satu Mare, cunoscut de localnici drept Unchiul Mihai, a ramas vestit pentru minunile pe care le facea cu ajutorul ceaiurilor din plante si al rugaciunilor.

Se zvoneste chiar ca, printre pacientii sai s-ar fi aflat si Nicolae Ceausescu, pe care l-ar fi vindecat de prostata.

Pe langa ceaiurile naturale si pildele crestinesti pe care le oferea oamenilor ca tratament pentru a-si depasi necazurile si pentru a-si alina suferinta, calugarul Neamtu era de parere ca vorbele pe care le rostim ne influenteaza in mod direct viata.

Potrivit calugarului, exista anumite cuvinte si expresii care au o incarcatura negativa atat de puternica, incat trebuie eviatate cu price pret, pentru a fi feriti de rele.

Acestea sunt: „blestem”, „urasc”, „drac”, „rau”, „bai”, „nu pot”, „nu reusesc”, „nu stiu”, „nu fac”, „nu vreau”, „am pierdut”, „am uitat”, „nu aud”, „de ce ai facut?”, „nu a trebuit sa faci”, „am stricat”, „nu ai facut bine!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.