Ce nume a ales Alina Ceușan pentru fetița ei. Vedeta i-a surprins pe toți cu alegerea sa: „Bine ai venit pe lume..”

Autor: Laura Macovei

Alina Ceușan a dezvăluit numele bebelușei sale 

Sursa: Alina Ceușan Instagram

Alina Ceușan a născut pentru a doua oară, de data aceasta o fetiță. Rock va avea parte de o surioară cu un nume deosebit.

Alina Ceușan a născut joi la un spital privat din Cluj. Creatoarea de conținut nu i-a mai ținut pe jar pe urmăritorii săi și a dezvăluit numele bebelușei sale: Perla.

Citește și: Alina Ceușan a născut în urmă cu doar câteva momente. Vedeta a adus pe lume o fetiță: „Abia aștept să o cunoașteți”

Alina Ceușan a adus pe lume o fetiță

Alina Ceușan este una din cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România. Mama lui Rock a mai adus pe lume o fetiță cu un nume cu totul și cu totul deosebit și rar auzit: Perla. Perla Tisa este noua membră a familie!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

După ce a născut și și-a refăcut puterile, Alina Ceușan a postat mai multe fotografii în mediul online, pentru a împărtăși momentele speciale cu fanii ei. Tot aici a făcut și anunțul cel mai așteptat și anumele dezvăluirea numelui fetiței.

Citește și: Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”

„Bun venit pe lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost așteptată și ești atât de iubită, deja... cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum. După ce am avut parte de o odihnă bine meritată, amândouă am creat legături încă din primele zile. De asemenea: șosete nu atât de potrivite, se numesc fashun, brățări de spital, totul este atât de roz, amândouă fericite, recuperându-ne perfect, e atât de mică în viața reală, dar a avut cam aceeași greutate la naștere ca fratele ei, Rock!” a

scris Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.