Ce nume se sărbătoresc de Florii 2022. Iată cine își serbează ziua de nume în duminica Floriilor

Autor: Amalia Georgescu

Lista numelor care se sărbătoresc de Florii 2022

Sursa: pexels

De Florii 2022, în casele foarte multor români este prilej de sărbătoare, având în vedere că își serbează onomastica. Iată ce nume se sărbătoresc, de fapt, de Florii 2022.

Duminica Floriilor este cunoscută drept sărbătoarea tuturor florilor, pe lângă semnificația ei biblică, astfel că este ziua în care își serbează onomastica toți cei care poartă nume de floare. Iată lista completă a numelor care se sărbătoresc de Florii 2022. 

Nume care se sărbătoresc de Florii 2022. O mulțime de români își serbează onomastica pe 17 aprilie 2022

De Florii 2022 sunt în centrul atenției toți cei cu nume de floare, având în vedere că ei sunt sărbătoriții zilei.

Lista numelor care se sărbătoresc în duminica Floriilor este una destul de lungă și asta pentru că, de-a lungul timpului, pornind de la numele cunoscute de toată lumea au apărut diferite derivate. De Florii 2022 își sărbătoresc onomastica foarte mulți români, cei mai mulți dintre ei primind la botez numele de Florin sau Florentina.

Lista numelor care se sărbătoresc de Florii 2022 este destul de lungă, astfel că pe 17 aprilie 2022 vor primi urări toți cei care poartă următoarele nume: Florin, Florentina, Flori, Florina, Florentin, Floricica, Floro, Florea, Florinel, Florinela, Floarea, Florian, Floricel, Trandafir, Bujor,

Camelia, Iris, Hortensia, Viorel, Viorica, Viorela, Vio, Crin, Mărgărit, Garofița, Anemona, Romanița, Brândușa, Lăcrămioara, Codrin, Codrina, Codruț, Codruța, Crina, Delia, Gențiana, Dalia, Iasmine, Iasmina, Margareta, Rozalia, Roza, Rose, Zambila, Laur, Laura, Laurențiu, Laurenția, Ghiocel.

Toți cei care poartă aceste nume de flori își serbează onomastica duminică, 17 aprilie 2022, în Duminica Floriilor.

Citeste si: Vremea de Florii 2022 va fi NEOBIȘNUITĂ! Vom avea ninsori și ploi, iar temperaturile se schimbă dramatic! Ce ne așteaptă

Urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica de Florii 2022

Pentru toți cei care au primit la botez nume de floare, în ziua de Florii 2022 este prilej de bucurie, având în vedere că își serbează ziua onomastică. Românii cu nume de flori primesc mesaje și urări în ziua de Florii 2022. Dacă și tu ai printre apropiați persoane care își serbează onomastica în duminica Floriilor, atunci trebuie să le trimiți un mesaj special în 2022.

Noi am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți face celor dragi de Florii 2022. 

„Numele sfânt pe care îl porți să te protejeze mereu și să te apere de rele. La mulți ani!”

„Să ai puțin din gingășia florii al cărei nume îl porți, să îți păstrezi sufletul pur și să ai parte de tot ce e mai bun.

La mulți ani!”

„Ești prima persoană la care mă gândesc în dimineața de Florii. Să ai o zi minunată, cu soare în suflet și cu multe momente frumoase. La mulți ani!”

„La mulți ani! Să ai parte numai de bine, de fericire, noroc și multă sănătate!”

„Bucură-te din plin de această zi minunată, zâmbește, petrece timp alături de cei dragi și nu uita să te bucuri de tot ce te înconjoară.

La mulți ani frumoși și sănătoși!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani! Îți doresc să păstrezi mereu în sufletul tău frumusețea florii al cărei nume îl porți. Să ai parte de o zi minunată!”

„Ziua numelui să-ţi fie plină de momente frumoase și să îi ai alături pe toți cei dragi sufletului tău. La mulți ani!”

„Îți doresc tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. Să ai parte de cât mai multe realizări, de noroc, sănătate și iubire. La mulți ani!”

„Ești o floare printre flori, iar astăzi este ziua ta. La mulți ani! Să trăiești cu numele și să ai parte doar de fericire!”

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, să te ocoloească toate relele și să ai doar motive de bucurie. La mulți ani frumoși!”

„Iubește, trăiește și bucură-te de tot ce te înconjoară. Învață de la flori să îți păstrezi frumusețea, gingășia și nu lăsa pe nimeni să te schimbe. La mulți ani! Îți doresc să ai parte de o zi minunată!”

„Să ai soarele în suflet, să te bucuri din plin de această zi și să ai parte de sănătate. La mulți ani!”

„Toate dorințele să îți devină realitate, să ajungi acolo unde ți-ai propus, dar să îți păstrezi mereu bunătatea și gingășia care te caracterizează. La mulți ani!”

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să îți pună un zâmbet larg pe față și să îți aducă bucurie în suflet. La mulți ani!”

„La mulți ani frumoși și binecuvântați. Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de ea alături de toți cei dragi”

Citeste si: Ce nu ai voie să faci de Florii 2022. Tradiții, obiceiuri și superstiții care se respectă pe 17 aprilie, de Intrarea Domnului în Ierusalim

 

Taguri: