Ce nume va purta Deea Maxer după divorț? Va păstra sau nu numele lui Dinu Maxer. Ce decizie a luat artista

Author: Madalina Maftei

Ce nume poartă Deea după divorțul de Dinu Maxer. Detaliul care a dat-o de gol

Sursa: Instagram

Deea Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce decizie a luat artista în privința numelui de familie, după divorț?

Vestea că Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri diferite, după un mariaj de aproape 18 ani și doi copii frumoși, a luat pe toată lumea prin surprindere. În ultimele săptămâni, cei doi au ținut primele pagini ale tabloidelor. În tot acest timp au fost invocate fel și fel de motive care ar fi dus la ruptura dintre ei, de la faptul că monotonia a intervenit între ei și până la faptul că Deea ar fi într-o altă relație.

Ce nume va purta Deea după divorțul de Dinu Maxer. Detaliul care a dat-o de gol

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 17 ani și jumătate, din care au rezultat doi copii minunați. Se pare că mariajul lor a început să scârțâie încă de la începutul anului, însă au ascuns foarte bine acest detaliu. La un moment dat, într-un interviu, Deea a lăsat să iasă la iveală câteva detalii care cumva semnalau faptul că relația lor va ajunge curând la final, însă nimeni nu a băgat

de seamă.

Citește și: Cine este femeia alături de care s-a fotografiat Dinu Maxer, imediat după divorț. Este foarte cunoscută în România

"Nu există relație de succes,  să știi. Există o relație cu o bază extraordinară, cu iubire, cu fidelitate, și atunci da, dar nu există perfecțiune. Ambiția este că tindem către perfecțiune, de fiecare dată.

Eu fac obsesii pentru tot ceea ce înseamnă organizare, familie, dezvoltare, dar cumva pentru alții. Și anul asta am realizat că trebuie să am grijă și de mine. Am început prin a pune la punct sănătatea din punct de vedere al alimentației. Și am început să fac asta anul trecut în vară, iar până acum am slăbit 10 kilograme.(...) Când am realizat că lucrul ăsta îmi este toxic și mă duce într-o zonă de epuizare, din cauză că eu mâncam prea mult și incorect și mă încărcam cu o energie, mă întrebam de unde sunt obosită, așa lipsită de vlagă, de
ce nu reușesc să mă concentrez. Femeia din ziua de astăzi este sub presiunea societății, suntem într-o continuă luptă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mi-a zis cineva: 'Nu-i așa că nu te-ai regăsit?'. Asta fac. Încerc să descopăr încă, îmi doresc să fiu bună pe mai multe planuri. M-am dat jos de pe acel piedestal unde oamenii spun: 'Ești persoană publică, ești vedetă' și m-am înscris într-o companie de cosmetice pentru că iubesc tot ceea ce înseamnă skincare și machiaj.

Și mi-am dorit să fac performanță în domeniul ăsta. Și am făcut. Am devenit consultant, am cunoscut un sistem, niște produse și am ajuns să fac business din asta. N-a contat că eu o iau de la zero și că sunt soția lui Dinu Maxer. Irelevant. Eu sunt Deea și știu că eu pot și vreau să mă dezvolt. Și mai mult decât atât. Eu vreau să împărtășesc lucrul acesta cu femei din comunitatea mea care veneau și îmi spuneau: Deea, am divorțat, îmi cresc copilul singură, n-am bani de scutece, eu ce fac?', povestea Deea Maxer, în urmă cu ceva
timp, într-o emisiune.

Toată lumea se întreabă ce nume va purta Deea după divorțul de Dinu Maxer. Spre surprinderea tuturor, în urmă cu puțin timp, artista a făcut o postare pe Instagram în care își anunța urmăritorii că pentru evenimente by Deea Maxer, oamenii o pot contacta în privat. Se pare că, după divorțul care a ținut primele pagini ale tabloidelor în aceste zile, Deea va purta în continuare numele de familie al fostului soț.

Citește și: ”N-a contat că eu o iau de la zero” Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Ce reacție a avut artista într-un interviu, când a fost întrebată despre relația cu soțul ei: "Anul ăsta am realizat că trebuie să am grijă și de mine"