Ce nume va purta fiica Adrianei Simionescu, fiica lui Adrian Minune: „Exprimă cel mai bine ceea ce simt”. Vedeta a aflat ieri că va avea o fetiță

Author: Lavinia Medrea

Vedeta a aflat ieri că va avea o fetiță

Sursa: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu și soțul ei au aflat ce sex are copilul lor acum două zile! Cei doi urmează să fie părinți de fetiță.

Acum două zile, la petrecerea de gender reveal (n.r: dezvăluire de sex) a copilului Adrianei Simionescu, toată lumea a aflat că urmează să fie mămică de fetiță!

Ce nume va purta fiica Adrianei Simionescu, fiica lui Adrian Minune

Fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, urmează să devină mămică de fetiță, astfel că fericirea și-a făcut loc în viața ei.

După ce a avut o petrecere de gender reveal, Adirana Simionescu a dezvăluit și ce nume a ales pentru fetița ei, nume ales împreună cu logodnicul ei, Nicu.

După ce toată lumea a aflat cum o va chema pe fiica Adrianei, vedeta a ținut să-i mulțumească și surorii ei mai mari, Karmen, pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit în această zi specială.

Citește și: Cum a reacționat iubitul Adrianei Simionescu când a aflat că va fi tată de fată, deși își dorea băiat: ”Sincer, nu mă așteptam”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi! Îți mulțumesc din suflet, Karmen, pentru tot!”,  a declarat Adriana Simionescu, la petrecere.

Adriana Simionescu a postat o fotografie cu ținuta pe care a purtat-o la petrecere, fiind vorba despre o rochie roz, care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Totodată, a dezvăluit și numele pe care îl va purta mult așteptata ei fetiță!

„Cred ca această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea! , este mesajul scris de Adriana Simionescu, alături de numele fetiței sale. 

Adrian Minune și-a dorit să fie bunic de fetiță  

Adrian Minune a mărturisit de multe ori că și-ar dori să fie bunic de fetiță din nou, după ce Karmen a fost prima care i-a oferit o nepoțică.

Așadar, Adriana, în vârstă de 20 de ani, fiica lui cea mică, i-a făcut această bucurie și i-a oferit încă o nepoțică, o bucurie uriașă pentru cântărețul de manele!

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei! Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

Adriana Simionescu a fost pregătită de momentul în care va afla ce sex va avea bebelușul ei.

Vedeta avea două nume pregătite, de băiețel și de fetiță, iar la petrecere, pentru că s-a aflat că va avea o fată, a venit și tortul cu numele pe care-l va purta fiica Adrianei Simionescu.