Ce-o fi fost oare in capul Andreei Banica? Uite ce gafa a comis! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 18:35

Dragilor, ati fost pe faza saptamana aceasta? Au anuntat meteorologii o ploaie de bebelusi, nu-i asa?! Cel putin… asta cred ca a fost prognoza pentru vedetele din showbiz! Doua canterete au devenit mamici. Mm.. Parca ma fac si pe mine sa imi doresc din ce in ce mai mult asta.

A venit barza in lumea mondena si a lasat doua fetite frumoase la casele artistelor Giulia Anghelescu si Cristina Spatar! Prima care a devenit mamica a fost Giulia! Aceasta a adus-o pe lume duminica trecuta pe Antonia Sabina. Fetita a cantarit la nastere 3,2 kilograme si a primit nota 10 cu felicitari.

 

Au mai trecut apoi, doar trei zile si Cristina Spatar a devenit  si ea mama! Pentru a doua oara! Chiar daca a nascut inainte de termen, fetita ei Aida este sanatoasa tun! "Sunt extrem de fericita.

Desi fetita a venit pe lume mai devreme, in saptamana 37, este foarte de sanatoasa si vioaie”, a declarat Cristina Spatar! E rost de bucurie... NE PLACE!

 

Ce-o fi fost oare in capul Andreei Banica?! Asta se intreaba multa lume, dupa ce a vazut fotografia indecenta postata de artista pe Facebook-ul personal.  Andreea a pozat cu cativa ani in urma, cu chilotii in vine, in baie, citind o revista! Desi ipostaza era menita sa promoveze revista cu pricina, noi credem ca o asa poza nu ii face un serviciu Andreei!

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

De

acord cu noi sunt si fanii ei, care au lasat o multime de comment-uri in dreptul pozei cu pricina! Artista a raspuns ironic unuia dintre ele: "Of of, hai sa ne imbracam ca maicutele si sa ne ferim de trecut...".  Of, of, poate ca asa o fi, dar mai Andreea, lasa-ne sa credem ca nu ai mai repeta cadrul cu pricina! Este o poza vulgara! NU NE PLACE de tine in aceasta seara!

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.