Ce o mai leagă pe Oana Roman de Marius Elisei! Vedeta nu renunță la un lucru în ciuda despărțirii de fostul soț

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 mar 2023, 00:05

Ce o mai leaga pe Oana Roman de Marius Elisei

Sursa: Instagram

Oana Roman poate fi considerata o luptatoare in ciuda problemelor din ultima perioada pe care le traverseaza pe plan familial.

Vedeta este un caracter puternic și în ciuda obstacolelor pe care le-a traversat de-a lungul timpului, este o fire optimista și luptătoare, mai ales că de 4 ani se împarte intre îngrijirea mamei, Mioara Roman, creșterea copilului și afacerile pe care le deține. Când toate păreau că s-au așezat în viață vedetei, iată că ceva a zdruncinat aceasta liniște și o noua despărțire a fost inevitabila intre ea și Marius Elisei, fostul soț cu care se împăcase după divorț.

Însă, chiar și așa, Oană Roman pare împăcată cu noua decizie din viață ei și spune că viață merge mai departe cu bune și cu rele. 

Oana Roman, declaratii in exclusivitate dupa despartirea de Marius Elisei

Citeste si: "Prima lui sută de euro câștigată ca lăutar a fost de la mine!" Cine face dezvăluiri despre trecutul lui Jador

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mama este bine, este staționară, eu merg la ea foarte des. Ieșim în curte, facem mici plimbări, mergem la coafor. Per total este într-o situație ok, dar este cât de bine poate fi în condițiile afecțiunilor pe care le are. Sunt deja 4 ani de când mă ocup îndeaproape de ea, de Iza, de casa, de job și de toate. Am zile când simt că nu mai pot, însă trebuie să mă adun pentru că nu am de ales", a

dezvăluit Oană Roman pentru emisiunea online wownews.

Oana Roman: "Lucrurile nu merg în direcția în care îmi doresc să meargă"

Citeste si: Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară: "De la o pensiune, am ajuns la un mastodont"

Divorțul s-a pronunat din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care îmi doresc să meargă.

Ne ocupa de magazin și ne vom ocupa în continuare pentru că est eo sursa de venit importanta pentru familia noastră și care nu are nicio legătură cu ce relație avem noi Eu încerc să nu o implic pe Isa, însă o să am niste discuții cu ea legat de acest lucru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.