Ce o sa zica sotul Ralucai Badulescu cand va vedea imaginile acestea cu regina! Juratul, surprinsa intr-o dubita cu Bogdan Urucu de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 sep 2021, 22:19
Raluca Badulescu, dezlantuita in dubita cu Bogdan Urucu
Sursa: Captură KANAL D

Regina regeasca a vrut senzatii tari, iar cel care a fost pe faza a fost nimeni altul decat Bogdan Urucu, fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021.

Raluca Badulescu are o casnicie fericita alaturi de sotul ei, Florin Stamin, petrec verile la Ibiza, in vacante exclusiviste, insa regina tot are nevoie de senzatii tari. Daca cineva se intreba cum a fost surprinsa recent regina regeasca, ei, aflati ca juratul Bravo, ai stil! 2021 nu s-a dat inlaturi de la o tavaleala cu Bogdan Urucu, fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021. Totul s-a intamplat, insa, de dragul show-ului in platoul emisiunii.

Citeste si: Surpriza uriasa! Roxana Nemes si iubitul ei, Calin Hagima, s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat frumoasa artista in cea mai frumoasa zi a ei

Bravo, ai stil! 2021. Cum a fost surprinsa Raluca Badulescu cu fostul Razboinic, Bogdan Urucu

Desi il cunostea demult pe Bogdan Urucu, model de profesie, regina nu a avut curaj sa il roage sa refaca scena din dubita cum a facut cu Otniela.

Cea care a intervenit a fost Ilinca Vandici care a facut prezentarile, intr-un final, regina sfarsind in dubita cu Bogdan exact asa cum si-a dorit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Badulescu: "Il stim, da...O iau pe scurt ca sa nu dureze mult la emisie. Eu ma ridic mai greu...Este superba. Asta e alt gen de tavaleala. Eu mi le doresc pe toate. Mie imi place pe tavaleala, pe vechi. Dar sa stiti ca va spun sincer, omul s-a urcat peste mine aiurea-n tramvai, nici macar sa puna mana pe o..."

Tot Raluca Badulescu, insa de data aceasta impreuna cu Ilinca Vandici, au avut parte de un alt moment de suspans.

Dornice sa refaca momentul sexy in care Carmen Negoita a iesit din dubita, cele doua s-au suit, una pe bancheta din spate si una pe cea din fata. Insa, daca regina a reusit sa iasa lejer, Ilinca a avut dificultati si chiar s-a blocat in dubita pret de cateva minute avand nevoie de ajutorul Ralucai pentru a se da jos.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.