Ce obiective turistice a vizitat celebra Sibel Taşçıoğlu în România! Iată cum au fost surprinși îndrăgita actriță din serialul „O dragoste” și soțul ei pe meleaguri românești 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2024, 22:17
video Foto(4)

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, a vizitat de curând România! Iată cum a fost fotografiată îndrăgită actrița, alături de soțul ei. 

Sibel Taşçıoğlu a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă deosebită încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. În cele trei decenii de activitate pe platourile de filmare, îndrăgită actrița a jucat în multe producții de mare succes și a devenit din ce în ce mai apreciată și mai admirată de publicul larg. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, apoi a revenit la Kanal D, în producțiile Kosem și Mă numesc Zuleyha, iar anul acesta, a jucat în serialul O dragoste, care

de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional. La începutul lunii iulie, celebra actrița a ajuns pentru prima dată în țară noastră.

Ce obiective turistice a vizitat celebra Sibel Taşçıoğlu în România

Sibel Taşçıoğlu are 47 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții de senzație în proiecte de excepție. Cel mai recent serial în care a jucat celebra actrița este „O dragoste”, în care a dat viață personajului Pembe, care în ciuda intențiilor sale malițioase a ajuns să fie agreat de public tocmai datorită talentului cu care

Sibel a interpretat.

Citește și: INTERVIU: Sibel Taşçıoğlu, despre rolul Pembe din serialul „O dragoste”! Ce spune celebra actriță despre relația cu colegii săi și despre noul sezon al producției! „Îi iubesc mult pe toți colegii mei, dar cei de care sunt mai apropiată sunt...”

De curând, îndrăgită actrița Sibel Taşçıoğlu a vizitat România. Această a poposit mai întâi la sediul postului de televiziune Kanal D, unde a oferit câteva interviuri de senzație, spre bucuria telespectatorilor, care au savurat momentele în față micilor ecrane.


Dornică să descopere și locurile frumoase din țară noastră, Sibel Taşçıoğlu și soțul ei au vizitat câteva obiective turistice de renume, precum Castelul Peleș, Castelul Bran și împrejurimile fascinante, unde s-au relaxat și s-au bucurat de peisajele superbe.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Sibel Taşçıoğlu, o carieră strălucită de aproape trei decenii în domeniul actoriei

Sibel Taşçıoğlu s-a născut în anul 1976, în orașul Bursa, unde a crescut și a studiat până la vârstă de 18 ani, când a plecat în Istanbul pentru a-și continua studiile. După absolvirea liceului, Sibel s-a înscris la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes în anul 1995, când a devenit actriță cu drepturi depline.

La scurtă vreme aceasta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Bursă, unde a fost apreciată datorită talentului ei uluitor.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

În anul 1995, Sibel Taşçıoğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çiçek Taksi, în care a dovedit un talent uluitor și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă, care i-a deschis calea către noi oportunități.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.