Ce obsesie ciudata avea politista sinucigasa din Gorj care si-a ucis mama si bebelusul! Dezvaluirile socante facuta de o prietena de-a ei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 iul 2018, 11:53

Apar noi detalii in cazul politistei sinucigase din Gorj care si-a omorat mama si propriul copil.

Adela Maria Lapadat, in varsta de 33 de ani, de profesie politist, si-a impuscat propria mama cu ajutorul unei arme. Ulterior a tras si in propriul copil, in varsta de 6 luni, iar in cele din urma s-a sinucis.

Femeia era casatorita de 3 ani si ducea o viata linistita alaturi de sotul ei. Ulterior s-a aflat ca Adela Maria Lapadat suferea de depresie postnatala, boala care ar fi impins-o sa comita gestul necugetat.

CITESTE SI: Boala de care suferea politista din Gorj care si-a ucis mama, bebelusul in varsta de 6 luni, dupa care s-a sinucis

Recent una dintre prietenele femeii a dezvaluit ca aceasta avea o obsesie nejustificata legata de bebelusul ei, mai exact nu lasa pe nimeni sa se apropie de el, temandu-se ca acesta se va imbolnavi.

"Isi facea mereu griji pentru copil, nu lasa oamenii sa se apropie de teama sa nu se imbolnaveasca micutul, sa nu ia microbi. Cred ca era intr-o depresie. Acum imi dau seama ca avea nevoie de ajutor", a declarat femeia.