Ce păcat au comis Maria Constantin și Robert Stoica, chiar în ziua nunții! „Să meargă la spovedanie”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 06 aug 2023, 16:29

Ce păcat au comis Maria Constantin și Robert Stoica, chiar în ziua nunții! „Să meargă la spovedanie”

 
Sursa: Facebook/ Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica au spus „DA” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața ofițerului de stare civilă. Momentele frumoase s-au petrecut la data de 25 iulie 2023.

După ce au spus „Da” în fața lui Dumnezeu și în data de 4 august, frumoasa blondă și soțul său au organizat și o petrecere de vis, unde aproximativ 250 de invitați le-au fost alături. 

Păcatul comis de Maria Constantin și Robert Stoica, în ziua nunții

Deși cei doi s-au cununat religios înainte de nuntă, preotul Mirea Vîrtejanu a spus că faptul că au ales să facă petrecerea în această perioadă este un păcat.

Citește și: „Nu o luăm ca pe o nuntă'' Nimeni din showbiz nu a mai făcut așa ceva! Maria Constantin și Robert Stoica, decizie incredibilă după ce s-au căsătorit!

Preotul i-ar fi sfătuit să amâne nunta pentru după Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, care are loc pe data de 15 august 2023.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Este oprit orice fel de petrecere, în posturi, nu trebuie să avem sindrofii și să ne bucurăm, trebuie să fim în rugăciune, cu genunchii plecați, cu gândul la Dumnezeu, să nu mai facem răutăți. E bine că Maria a făcut cununiile înaintea postului, însă nu era recomandat să se facă petrecere în postul Sfintei Marii. Este lege dumnezeiască”, a declarat preotul Mirea Vîrtejeanu, potrivit  playtech.ro.

Cum ar putea cei doi să îndrepte situația?

Pentru a nu rămâne cu un gust amar, Maria Constantin a spus că vrea să se revanșeze, iar preotul Mirea Vîrtejeanu a îndemnat-o pe aceasta  să recurgă la spovedanie, pentru a nu pleca „cu stângul în viață”.

Citește și: Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

De asemenea, preotul a venit cu același sfat și pentru cei care și-au planificat nunta înainte de marea sărbătoare. Acesta a precizat că motivul este faptul că acum este post de rugăciune, nicidecum perioadă de petreceri și nunți.

„Trebuie să meargă să se spovedească și să facă voia Domnului. E ca la doctor, dacă ai o neputință, îi spui medicului, așa e și la duhovnic, mergi, îi spui, și îți spune ce ai de făcut.

Trebuie să îndrepți lucrurile, ca să nu pleci cu stângul în viață. Să înțelegem că nu e bine să facem petreceri în posturi, nu avem voie să încălcăm aceste legi dumnezeiești.

La spovedanie, însă, când îți spui păcatele, nu le înșiruiești, ca pe literele alfabetului. Când ai spus păcatul, trebuie să ai și durere în suflet. Cu mare părere de rău trebuie să spui ce ai făcut, ca să ai iertare.

O îndrum pe Maria să meargă la spovedanie”, a mai spus preotul, potrivit WOWbiz.