Ce pantofi sport vor femeile să poarte în acest an?

Author: Oana Iosif

Pantofii sport sunt cel mai iubit tip de încălțăminte în prezent. Multe femei preferă pantofii sport în ziua de azi, pentru că sunt comozi și în plus arată foarte bine, le ajută să se simtă excelent și să facă și o bună impresie. Potrivit statisticilor:

 

  • Aproximativ 47% dintre femeile chestionate au spus că aleg adidașii pentru că sunt foarte confortabili pentru mersul pe jos
  • 83% dintre femei apreciază pantofii sport hype, care au o formă bună, sunt confortabili și foarte ciudați, într-un stil futurist; astfel de pantofi sport sunt realizați din spandex sau din alte materiale ciudate, au șireturi interesante, sunt acum la modă și apar în colecțiile multor designeri renumiți
  • 53% dintre femei aleg pantofii sport tip baschet
  • Foarte multe femei preferă adidașii negri sau de culori închise, pentru că sunt mai suferitori în timp și pot fi purtați pe orice vreme; în plus femeile consideră negrul ca fiind întotdeauna cool când vine vorba de modă
  • Unele femei consideră adidașii cu velcro sau adidații cu scai ca fiind produse populare, pe care le pot achiziționa la prețuri rezonabile
  • Pentru confort, femeile optează pentru adidași din pânză, care sunt mai ușori și super casual
  • Multe femei poartă adidași slip-on care au talpa groasă și care fac picioarele să pară puțin mai mari, dar într-un sens bun.

 

Astfel de statistici arată că adidașii sunt pantofi sport care plac în general femeilor și care sunt mereu în tendințele modei, an de an. Femeile adoră încălțămintea care nu se demodează și care le oferă confort în timpul mersului. Majoritatea aleg tenișii albi care au un aspect clasic și se potrivesc la orice. Există și femei care optează pentru alte culori de pantofi sport, pentru că albul se murdărește repede și din acest motiv nu este chiar pe placul lor.

Stilul vintage este de asemenea preferat de femei, mai ales când vine vorba despre pantofi sport vintage cum sunt adidașii negri cu accente albe. Întotdeauna și stilul clasic la pantofi sport a fost apreciat în lume, astfel de produse sunt o alegere bună, pentru că se potrivesc la multe variante de ținute.

Din stilul retro fac parte și pantofii sport de baschet care au un profil interesant și pot fi în culori foarte variate. Aceștia au înălțimea tălpii potrivită pentru a proteja picioarele în timpul mersului pe distanțe lungi.

Pantofii de tip sneakers fac parte din tendințele modei din acest an și sunt iubiți de femeile care sunt active și pasionate de sport. În general, produsele tip sneakers sunt din materiale mai rezistente și flexibile, au căptușeală pe interior de înaltă calitate, astfel piciorul rămâne perfect uscat.  

Femeile aleg încălțămintea potrivită în funcție de tipul de sport pe care îl practică sau tipul de activitate. Unele care aleargă, sau care fac activități sportive mai moderate, cumpără pantofi sport cu talpa de 3 cm, care sunt mai confortabili și de calitate înaltă. Talpa acestora este specială, crește flexibilitatea pantofilor și astfel ei sunt buni pentru alergare și mersul mult timp pe jos.

Unii adidași de alergat sunt fabricați din materiale sintetice, care sunt foarte rezistente și respirabile. Și căpușeala interioară este dintr-un material moale și respirabil, deci va permite piciorului să nu alunece pe branț și să aibă stabilitate.

Există și pantofi sport cu talpa realizată din cauciuc și cu tipar herringbone, care sunt pentru activități în sala de sport. Aceștia au partea superioară moale, confortabilă și respirabilă.

În ziua de azi este destul de ușor să ai astfel de produse de calitate, pentru că Pantofi Sport găsești pe planetashop.ro, unde se comercializează astfel de încălțăminte în diferite mărimi și culori. Pantofii sport sunt flexibili și versatili, oferă confort și în general sunt disponibili într-o gamă mare de modele, în tendințele actuale ale modei.  

Pantofii sport pot fi utilizați în toate circumstanțele vieții, în viața de zi cu zi, pentru sporturi în aer liber și de interior, dar mai ales atunci când nu vrem să renunțăm la confort și stil. Ei trebuie să facă parte din garderoba unei femei, pentru că au caracteristici excelente, care le fac pe acestea să se simtă în largul lor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.