Ce părere are, cu adevărat, Rona Hartner despre Mădălina Ghenea: „Nu mă impresionează”. Artista a spus tot ceea ce crede despre modelul român

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 iul 2023, 14:05

Rona Hartner o apreciază pe Mădălina Ghenea pentru felul în care arată

Sursa: Captură Video, instagram

Mădălina Ghenea a câștigat aprecierea milioanelor de oameni, frumusețea ei făcând ravagii, dar Rona Hartner consideră că, din punct de vedere actoricesc, prestațiile sale lasă mult de dorit. În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, artista a spus lucrurilor pe nume. 

Rona Hartner a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut declarații sincere despre colegii de breaslă, printre care și Mădălina Ghenea. Artista a spus, fără ocolișuri, ce părere are despre aceasta din punct de vedere actoricesc.

Rona Hartner nu este impresionată actoricesc de Mădălina Ghenea

Rona Hartner este o artistă desăvârșită, care a reușit să ajungă pe unele din marile scenele ale lumii și a obținut și roluri în producții importante, care i-au adus din ce în ce mai multe aprecieri. Având o carieră impresionantă, se poate da cu părerea în legătură cu talentul colegilor de breaslă și, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, a recunoscut ce crede despre Mădălina Ghenea.

Citește și: „Pur și simplu voiam să mor” Rona Hartner, dezvăluiri tulburătoare despre ce i-a făcut fostul soț

Rona Hartner o apreciază pe Mădălina Ghenea pentru felul în care arată, deoarece susține că este o femeie „superbă” , dar este de părere că, din punct de actoricesc, lasă de dorit.  „Îmi place, e superbă, e frumoasă, e frumoasă, dar, ca actriță, nu mă impresionează, dar ea e superbă.

E o femeie extraordinar de frumoasă. Noi, româncele, ce să facem? Asta este”, a declarat Rona Hartner.

Rolurile pe care Rona Hartner le regretă

Rona Hartner a jucat în foarte multe filme și spectacole, dar nu a fost ușor să obțină toate acele roluri. Pentru multe dintre ele, artista a concurat cu nume mari din industrie, în timp ce pe altele le-a pierdut, mărturisind că persoanele care le-au obținut în locul ei s-au folosit de pilele și de relațiile pe care le aveau.

De asemenea, actrița regretă faptul că nu a jucat în serialele românești care au câștigat mulți admiratori, deoarece nu i s-a propus acest lucru, dar, dacă se va întâmpla, nu va refuza rolurile.

„Există și așa un film. Am dat casting și m-am bătut cu Salma Hayek și cu Madonna, să joc în acest film. Harvey Weinstein mi-a făcut curte și am zis «Nu» și, din aceste motive, nu am jucat în film, pentru că Salma Hayek a produs filmul.

Cum era să joc eu în locul ei, dacă ea producea filmul?.

Citește și: „Lumea îmi spunea să beau apă sfințită” Cum a reușit Rona Hartner să învingă lupta cu cancerul, în doar 12 luni

Trebuia să joc și în «Matrix», în locul lui Bellucci, dar ea a venit cu pile, cu relații. La fel, pile, relații. Peste tot e pe pile, dar America nu mi-a lipsit niciodată.

Eu prefer Franța de o mie de ori, pentru că sunt aproape de România”, a mai completat aceasta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei