Ce părere are Dorin Cioabă despre nora sa: „Mi-a spus «Da, tată, ea este» și mi-a dat undă verde, ca să fac toate demersurile”. Regele Cioabă și-a lăsat fiul să-și aleagă soția

Author: Andreea Buinoschi

Așa cum tatăl lui l-a lăsat să își aleagă soția, așa și Dorin Cioabă i-a permis fiului să și-o aleagă pe cea care avea să îi devină nevastă

Sursa: Captură YouTube

Așa cum tatăl lui l-a lăsat să își aleagă soția, așa și Dorin Cioabă i-a permis fiului să și-o aleagă pe cea care avea să îi devină nevastă. Acesta a făcut o excepție de la regulile comunității de rromi, dar nu regretă decizia făcută.

Dorin Cioabă a acceptat propunerea de a oferi un interviu în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta a povestit cum a reușit să își aleagă singur soția, în ciuda tradițiilor rromilor, dar și ce părere are despre nora sa.

Ce părere are Dorin Cioabă despre nora lui

Dorin Ciobă se poate declara un tată extrem de fericit și de împlinit, deoarece nu doar că are un fiu cu care se înțelege foarte bine și despre care are doar cuvinte de laudă,

dar are și o noră pe care o iubește ca pe propriul copil.

Acesta i-a permis fiului său să își aleagă soția și este foarte încântat de alegerea făcută. Cei doi sunt părinții a trei copii, iar Dorin Cioabă se laudă cu nora sa: „Dumnezeu ne-a dat o noră de calitate. E fiica mea”.

Dorin Cioabă și-a ales singur soția

Tatăl lui Dorin Cioabă a schimbat tradiția pentru fiul său și i-a permis să își aleagă singur soția, pentru ca acesta să fie fericit. Pentru a se asigura că ia decizia corectă, a organizat mai multe petreceri la care au luat parte numeroase fete, până în momentul în care acesta și-a dat acordul.

Citește și: Forfota mare la palatul lui Dorin Cioaba. Regele international al romilor se pregateste sa mearga pe meleagurile stramosilor sai: in India

„Eu am fost privilegiat din punctu ăsta de vedere, pentru că, în comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic. În schimb, tatăl meu a fost foarte prietenos cu mine și mi-a spus « Dorin, eu vreau să îți iau o soție care să îți placă și vreau să mă consult cu tine », ceea ce n-a făcut nimeni până atunci.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tata a organizat tot felul de petreceri, așa cum vedeți în povești și invita pe cei care aveau fete la noi. El îmi făcea semn și eu spuneam « Nu »”, a povestit acesta.

Dorin Cioabă s-a îndrăgostit la prima vedere de cea care, în prezent, îi este soție și o consideră și acum, la zeci de ani distanță, la fel de frumoasă ca atunci

când a văzut-o pentru prima oară.

„Ea și acum este frumoasă și are 50 de ani, dar, atunci, când am văzut-o, a fost diferită și i-am zis tatălui meu «E OK» și, atunci, el a început toate demersurile. Ea a fost aleasa bunicului meu, că el a adus-o, dar, când a adus-o, ne-a convins pe toți”

Cioaba a fost atât de mulțumit de faptul că a putut să își aleagă soția, încât i-a dat această oportunitate și fiului său.

„Pe vremea aia, nu am avut ce să fac decât să îi propun și eu același lucru și Bogdan a ales-o pe soția lui.

Citește și: O zi din viata regelui Cioaba: faceti cunostinta cu familia si supusii sai!

Mi-a spus «Da, tată, ea este» și mi-a dat undă verde, ca să fac toate demersurile. Mă bucur că el și-a ales, sunt o pereche frumoasă, au făcut niște copii frumoși, așa că nu mai contează alte lucruri”, a mai spus acesta.