Ce parere are Rafaelo, noul concurent ''Puterea dragostei'', despre femei: ''Fete frumoase care mananca slanina cu ceapa...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 14 iul 2022, 02:00

Rafaelo este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''.

Acesta se pare ca o cunoaste pe Bianca din afara competitiei. Cei doi au mai avut diverse discutii si apropieri in trecut, dar nu se stie sigur daca au format un cuplu. 

Rafaelo a facut furori pe o retea de socializare cu masinile de lux pe care le detine. Cu toate acestea, Rafaelo nu a reusit inca sa isi gaseasca jumatatea. 

Citeste si: Ce colectie de masini de lux are Rafaelo, noul concurent ''Puterea dragostei''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rafaelo a explicat pe o retea de socializare ce fel de fata isi doreste alaturi de el: 

''Sunt fete frumoase care mananca slanina cu ceapa, care nu au pretentii in ce localuri le duci, care desi sunt printese stiu sa aprecieze un om bun. Care nu umbla cu nasul pe sus si nu sunt figurante. Si care ar face orice sa petreaca o clipa alaturi de tine.

Astea sunt fete adevarate, nu arfistele alea care nu mai au loc nici de ele''
, este mesajul lui Rafaelo. 

Citeste si: Rafaelo, noul concurent de la "Puterea dragostei" a facut furori printre fete! Iata cum a reactionat Bianca!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.