Ce parere are Teo despre MINCIUNA? "Femeile sunt niste..."

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Teo a dezvaluit la inceputul acestei editii ce parere are despre minciuna si clisee.

"In legatura cu minciunile am vazut ca toata lumea, dar toata lumea, vrea sa para ce nu e. Adica, ma uit la mine, la invitati, la astea crete care se intind, la cretele care se intind, la linsele care se incretesc; daca esti alba te duci la solar, daca nu esti alba acuzi pe toata lumea de discriminare... deci nimeni nu e multumit cu cine e! Ideea e sa nu cumva sa te vada cineva asa cum esti.

Ori o fi dovada de slabiciune, in cazul meu sigur nu e, ori o fi dovada de inteligenta. Astfel, in spatele perdelelor de fum, inteligentele noastre machiavelice lucreaza, au spatiul necesar pentru a dezvolta strategii! De fapt suntem nemultumiti si ne pitim".

Teo a adaugat ca femeile, in special, se folosesc si de clisee.

"Femeile in special se folosesc si de clisee. Fiind pe jumatate gatite, si-au facut sintagme, de genul "ma doare capul", "nu e ceea ce pare, am luat-o de la reduceri" si "prietenul meu cel mai bun e gay"".


Urmariti momentul in materialul de mai jos.
##VIDEO103862##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.