Ce patesti in inchisoare daca esti un om de rand! Un fost detinut a rupt tacerea: "Ganditi-va ca nu scapati"

Autor: A.I.
Actualizat: 04 mai 2020, 09:32

Un fost detinut a rupt tacerea, sub protectia anonimatului, in legatura cu ce pateste un om de rand in inchisoare.

El a povestit, intr-un vlog, ce i s-a intamplat unui fost coleg de celula. Acesta se pregatea de eliberare. 

"Cand se apropie eliberarea pleci in tranzit, adica te duci intr-o inchisoare unde stii ca obtii eliberarea", a povestit el.

Colegul lui de celula a plecat in tranzit si, dupa o saptamana, l-a sunat sa afle ce face. "Cum, nu ai aflat? Mi-au dat pastile si m-au...",

i-a raspuns acesta.

"Puscaria e grea... Chiar daca aveti voi 17 pachete, tot o sa dati cu matura, o sa curatati WC-uri, deci ganditi-va ca nu scapati", a dezvaluit fostul detinut in vlogul respectiv. In privinta violurilor, acesta spune ca sunt mai rare, dar se intampla. "Depinde cum te prind", a spus el.

"Scapi daca stii pe cineva, daca dai un telefon", a mai dezvaluit el, sustinand ca un om de rand, care nu e milionar si nu are relatii in puscarie, nu scapa.

Citeste si: Ce spune Liviu Dragnea despre coronavirus: mesajul transmis din puscarie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Liviu Dragnea, operat de urgenta! Incident socant petrecut in inchisoare

Citeste si: Harvey Weinstein, diagnosticat cu coronavirus în închisoare. Cum vor proceda autoritățile?

Gheorghe Dinca plange acum in puscarie

Ies la iveală noi dezvăluiri din celula unde se află încarcerat monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă le face probleme anchetatorilor.

S-a aflat totul. Chiar unul dintre avocați a vorbit despre ceea ce se întâmplă în spatele gratiilor.

Sunt dezvăluiri despre monstrul care a îndoliat toată România. Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut mărturii despre acesta. Se pare că monstrul regretă atrocitățile pe care le-a comis și plânge în penitenciar. A început să conștientizeze gravitatea faptelor sale. Anunțul a fost făcut chiar de către avocatul său, Claudiu Lascoschi.

Dar asta nu e tot. FBI încă nu a trimis în România analiza rămășițelor din pădurea din Caracal.  „Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”,

a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.