Ce pedeapsă ar putea primi „Șacalul” dacă se dovedește că NU avea discernământ în momentul comiterii crimelor. Avocat Adrian Cuculis: „Una e să ai o personalitate mixtă, dublă, tulburare de comportament”

Autor: Laura Macovei

Avocatul Adrian Cuculis, invitat în platoul emisiunii „Follow us” a vorbit despre comportamentul suspectului și despre ce ar putea păți dacă se dovedește că NU avea discernământ

Sursa: captură video

Ies la iveală noi informații în cazul suspectului de dublă crimă de la Constanța. Cel poreclit „Șacalul” ar suferi de mai multe probleme psihice, după cum punctează av. Adrian Cuculis, prezent în platoul emisiunii „Follow us”.

Dubla crimă de la Constanța: Detalii halucinante au ieșit la iveală la câteva săptămâni de la tragediile care au șocat o țară întreagă. Avocatul Adrian Cuculis, invitat în platoul emisiunii „Follow us” a vorbit despre comportamentul suspectului și despre ce ar putea păți dacă se dovedește că NU avea discernământ.

Citește și: ”Şacalul”, bărbatul acuzat că a omorât două tinere în Constanţa, cere de pe patul de spital să fie pus în libertate. La instanță a ajuns doar iubita lui

Ce spune Adrian Cuculis despre comportamentul „Șacalului”

Avocatul Adrian Cuculis a studiat parțial dosarul, însă poate spune cu certitudine faptul că se observă un comportament anormal în ceea ce-l privește pe „Șacal”.

De asemenea, acesta vorbește despre modul de operare al suspectului înainte și după fiecare crimă, punctând faptul că acesta, cel mai probabil, avea un anumit „target”.

„Din câte am înțeles eu din dosar, pentru că nu am acces la tot dosarul, în contextul în care acest băiat este în continuare suspectat, este clar că și dosarul se

află într-o dinamică în momentul de față și procurorul protejează ancheta și așteaptă momentul să se adune dovezi.

Ceea ce vă pot spune aproape cu siguranță este că mie nu mi se pare că omul era în regulă el, cred că se poate observa și din imaginile și filmările cu el. Mie mi se părea că avea un target clar cu privire la persoanele care practicau prostituția,” mărturisește

Adrian Cuculis.

Avocatul face o legătură și între „numele de scenă” al suspectului și animalele care au mâncat din cadavrul Denisei, tânăra descoperită moartă pe un câmp.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

„Cu privire la fata de la Timișoara, eu am vorbit cu prietena ei cea mai apropiată și mi-a spus că nici ea, nici apropiații fetei, nu cunoșteau ca ea să fi practicat prostituția. Avea o relație bună cu mama ei, cu familia și au fost șocați că ea a plecat în miez de noapte să se întâlnească cu cineva, urmând ca ulterior să dispară definitiv.

Următorul lucru pe care l-au aflat despre ea, acela că a fost găsită într-un câmp, mâncată de șacali. El avea și un nume de scenă dat înainte și faptul că acest cadavru a fost aruncat într-o zonă unde sunt acești șacali.. eu cumva așa am făcut această legătură psihologică. Am făcut legătura inclusiv cu privire la faptul că două persoane care practicau prostituția să fie omorât în situații cvasidentice, iar urmările imediat următoare faptei de omor să fie aceleași.

El avea o dezaxare cu privire la cele care practicau prostituția.”

Ce pedeapsă ar putea primi „Șacalul” dacă se dovedește că NU avea discernământ în momentul comiterii crimelor

Întrebarea la care multă lume caută răspuns este ce se va întâmpla cu „Șacalul” dacă se dovedește, în urma unei expertize psihiatrice, faptul că NU avea discernământ atunci când a comis cele două crime. Ei bine, avocatul Adrian Cuculis spune că pedeapsa nu va fi diminuată într-un astfel de caz.

„Poate fi un soi de extremist. Să se ducă acolo dintr-o credință personală sau mai știu eu ce.. Sincer vă spun, abia aștept să fie prima audiere cu privire la acest caz, unde să pot participa în mod activ, să-i adresez întrebări și să văd eu ce e acolo. Cum să te duci într-o asemenea zonă?”

„Una e să ai o personalitate mixtă, dublă, tulburare de comportament, care intră în zona de tratament psihiatric, dar asta nu înseamnă că discernământul tău era diminuat,” a mai spus avocatul.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.