Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba „ Nu-i pare rău, se uita sadic la mine” Make-up artistul a dezvăluit de ce a mers fără avocat la confruntare

Author: Diana Bostan

Dana Roba a avut prima confruntare cu Daniel Balaciu

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a avut parte de prima confruntare cu călăul ei, cel care i-a fost soț și-i este tată pentru cele două fiice. Make-up artistul a izbucnit în lacrimi.

După mai multe luni de așteptare, Dana Roba a fost nevoită să stea față în față cu Daniel Balaciu, cel din cauza căruia a fost la un pas de moarte.

Dana Roba, în stare de șoc după confruntarea cu fostul soț

Întâlnirea dintre Dana Roba și agresorul său a avut loc pe data de 22 septembrie, după ce Daniel Balaciu a lipsit de la prima confruntare, fiind supus unei expertize psihiatrice amănunțite în Capitală.

Citește și: Cine s-a opus căsătoriei dintre Narcisa Guță și primul soț „Nu a fost de acord, au fost niște scandaluri” Șefa Narcisa a dat cărțile pe față

Dana Roba a mărturisit faptul că fostul soț riscă până la peste 15 ani de închisoare, dacă acesta va fi încadrat la tentativă de omor cu premeditare. Pentru stabilirea încadrării, procurorii au considerat necesară o întâlnire între cele două părți, partea vătămată și partea pârâtă.

Citește și: Primele declarații ale Danei Roba, după întâlnirea cu fostul soț: „I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta”

”Încă nu s-a luat nicio decizie, acum confruntarea este făcută de către procuror pentru a vedea la ce fel de tentativă de omor se încadrează Daniel, la tentativă de omor simplă sau premeditată. Pentru asta se face confruntarea între părți, din partea vătămată și partea pârâtă.

Dacă o să îi dea premeditarea, ceea ce eu cred 90% că îi va pune premeditarea, care este undeva la peste 15 ani de închisoare în România. Iar mai jos de premeditare este tentativă de omor simplă este undeva la până în 10 ani”,   a declarat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  Dana Roba.

Make-up artistul s-a prezentat fără avocat la întâlnire

La ieșirea din sala de judecată, Dana Roba a izbucnit în plâns în momentul în care duba în care se afla Daniel Balaciu a trecut pe lângă ea.

Printre lacrimi, Dana Roba a mărturisit faptul că a fost singură în fața procurorilor, fără un avocat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu” Dana Roba se întâlnește astăzi, la Parchet, cu fostul soț!

Aceasta povestește întâlnirea pe care a avut-o cu fostul soț ca fiind o întâlnire desprinsă din filmele de groază.

Acesta nu ar fi vărsat vreo lacrimă și nici nu prezenta semne de regret pentru ceea ce a făcut.

”Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine, nici măcar nu mi-a schițat un zâmbet sau să dea acolo o lacrimă. Eu am plâns o oră în continuu. Erau trei polițiști în biroul procurorului, plus procurorul, grefierul și avocatul lui, eu am fost fără avocat ieri, dar am fost cu Hristos și sunt sigură, chiar dacă am fost singură atunci când el m-a bătut și nu

au fost medici, la fel a fost Hristos lângă mine și atunci a fost cel mai important. Nu oamenii sunt importanți, ci Dumnezeu este important să fie acolo chiar și la cele mai nefericite momente din viață”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: „Beni este bărbatul care a stat lângă mine” Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni! De la ce a pornit totul

Dana Roba susține că acesta nu a întrebat nimic în legătură cu cele două fiice, iar o a doua întâlnire între cei doi nu va mai avea loc.

Citește și: Dana Roba a răbufnit după ce fanii au acuzat-o că și-a refăcut viața: ,,Criticat și urât de oameni''

Make-up artista a ajuns la spital pe data de 5 iunie 2023, după ce Daniel Balaciu a măcelărit-o cu un ciocan. Aceasta a fost în comă, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă la viață. Cu toate acestea, Dana Roba și-a revenit în mod miraculos, iar acum cere despăgubiri de peste 200.000 de euro călăului său.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.