Ce pensie alimentară le plătește Valeriu Gheorghiță copiilor săi! Reacția Ilincăi Vandici când a aflat cât primesc cei mici: „Nu știu dacă îmi ajunge suma asta”

Autor: Diana Ghita

Valeriu Gheorghiță are doi copii, din mariajul anterior

Sursa: Captură KANAL D

Valeriu Gheorghiță este un exemplu rar de tată dedicat, care, în ciuda vieții profesionale extrem de solicitante, se asigură că cei doi copii pe care îi are din prima căsnicie nu duc lipsă de nimic.

Deși mariajul lui Valeriu Gheorghiță cu prima soție, Cristina, s-a încheiat din cauza distanțării provocate de profesia sa, acesta nu a renunțat niciodată la responsabilitățile părintești. În fiecare lună, medicul plătește o pensie alimentară substanțială de 6.000 de lei pentru cei doi copii, au dezvăluit Ilinca Vandici și Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Follow us!”. Astfel, el se asigură că micuții au parte de un standard de viață confortabil, indiferent de circumstanțele din viața personală a părinților lor.

Cât câștigă pe lună Valeriu Gheorghiță

Divorțul dintre Valeriu Gheorghiță și Cristina a venit pe fondul unei perioade extrem de dificile pentru medic. În timpul pandemiei de COVID-19, medicul a fost una dintre figurile centrale ale campaniei naționale de vaccinare, iar presiunea acestui rol a avut un impact negativ asupra căsniciei. Dedicarea sa față de profesie, care l-a ținut departe de casă pentru lungi perioade de timp, a dus la distanțarea de soție și, în cele din urmă, la despărțire.

Citește și: De ce nu a fost prezentă Ilinca Vandici la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Îmi doream mult să merg” Prezentatoarea a dezvăluit motivul în platoul emisiunii „Follow us”

Cu toate acestea, pe plan financiar, Valeriu Gheorghiță reușește să își mențină o viață confortabilă, întrucât mai multe surse de venit. În calitate de manager al Spitalului de Urgență prof.

Dr. Agrippa Ionescu din cadrul SRI, acesta câștigă un salariu lunar de 17.000 de lei, conform WOWbiz. De asemenea, el este profesor la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Carol Davila”, unde câștigă 4.500 de lei lunar, iar activitatea de consultanță medicală îi aduce încă 1.000 de lei pe lună. Cu un total de 22.500 de lei lunar, Gheorghiță se asigură că își îndeplinește obligațiile față de copiii săi.

Ce părere au Teo Trandafir și Ilinca Vandici despre pensia alimentară pe care Valeriu Gheorghiță le-o plătește copiilor

Totuși, în cadrul emisiunii „Follow us!”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au fost de părere că medicul le oferă copiilor mai mult decât suma stabilită de instanță, după divorț.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Teo Trandafir: „Cred că le cumpără și lucrușoare și Moș Crăciun”.

Ilinca Vandici: „Știu ce înseamnă să crești un copil, cât costă școala sau poate nu sunt la școală privată neapărat, sunt la școală de stat. Dar, oricum, rechizite, ghiozdan, hăinuțe, încălțăminte, gecuță, du-i la locurile de joacă, cumpără-i de mâncare.(...) Eu, ca și mamă, crescând un copil, știu cât costă treaba asta și atunci nu știu dacă îmi ajunge suma asta pe lună”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! Soțul actriței este mai tânăr decât ea

După divorț, Valeriu Gheorghiță și-a refăcut viața alături de actrița Monica Bîrlădeanu, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Palatul Snagov. Evenimentul, desfășurat pe 5 octombrie, a atras atenția presei și a lumii showbiz-ului, întrucât au avut numeroase vedete printre invitați. Cuplul a reușit să păstreze discreția înainte de marele eveniment, fără a face prea multe declarații publice.